Sidor

20 oktober 2014

Autumn delights


Every autumn we bring our apples to make apple juice.



Awaiting the apples transformation to lovely juice,
we enjoy lunch and cakes at the charming café.



This year we sat in the greenhouse with dark blue grapes hanging everywhere.



I had a lovely roast beef sandwich
and a piece of delicious chocolate cake.

5 kommentarer:

  1. Hi Anni,

    Now, THAT'S living! I love apples, and I'm sure I would have liked sharing some of those goodies with you.

    I worked hard to avoid shooting people in my pictures. (Some folks are camera shy.)

    Happy Blue Monday!

    SvaraRadera
  2. Guså gott, skulle gärna vilja komma dit nån gång.

    Din titt hos mig - jäss Hambergs! Pernilla beställde skaldjur.
    "Fondtapeten" - bilden är hårt beskuren men jag är så förtjust i färgerna. Det såg ofta så ut i Jordanien.
    Jag vet det där med för många ben på kvartetten men struntade i det. Det är i alla fall fyra som syns!
    Nää, kan inte glädja mig åt det fällda trädet. Så onödigt.
    Julskyltning, hur tänkte du då??
    Det konstiga - helt i sten, finns massor med underliga formationen i berg o klippor.
    Jag drar på smilbandet varje gång jag tänker på min kamel. Tack för alla dina kommentarer ♥

    SvaraRadera
  3. Bara godsaker hor dig denna måndag.
    Härligt.
    /Kiki

    SvaraRadera
  4. Åhh, vilket härligt ställe! Och sen få med sig must hem!

    SvaraRadera
  5. Mmm så mycket gott du visar! Älskar morotskaka, det gör jag ofta de gånger vi ska ha dessert. Vackra bilder!

    SvaraRadera