Sidor

03 oktober 2014

Praliner, praliner, praliner ...


En sådan och en sådan och en sådan och ...
Karlskrona, Elit Choklad, förra året.



En gång är ingen gång, två gånger är en tradition?
I år räknades vi som stammisar och jag fick komma innanför disken
för att fotografera.

 

Mmmmmm ...

6 kommentarer:

  1. Ack och oj och usch så frestande! Kvalitetschoklad är grymt gott!

    SvaraRadera
  2. Åhh, så gott! Jag har en favoritchokladbutik, Ejes i Stockholm. Där står jag och beställer pralin för pralin, som när en köpte smågodis i kiosklucka när jag var liten... Fast jag vill inte ha sprit eller marsipan och ingen mörk choklad om det inte är tillsammans med mint...

    SvaraRadera
  3. Mmm, nu blir jag ju jättesugen på choklad och så är min favoritchokladbutik stängd för dagen sedan länge. Jag får väl äta med ögonen här hos dig i stället. :)

    SvaraRadera
  4. Fin tolkning på veckans tema...och gott verkar det också vara.
    PS. Här är en länk till pilen på Susannes bild ovan: http://youtu.be/unMd2hR9oOI

    SvaraRadera