Sidor

01 februari 2015

Bakade brända blåbärsbullar

Bullar med glasyr

Efter att ha jobbat i butiken på lördagen och sedan avnjutit en smaskig middag hos goda vänner var söndagen en sådan där snöregnblaskig dag då jag inte ville gå ut alls. En typisk bullbakardag.

 
Bullar med tosca

Ingen av bullarna hade platsat på Hela Sverige bakar, även om de blev goda. Och vad Paul Hollywood hade sagt på The Great British Bake-off, vill jag inte ens veta. Men jag skulle platsa i den amerikanska varianten av teveserien!


Blåbärsfylld Bullängd med tosca

Och nu måste jag skura ugnsbotten som är ingrodd med fastbränd toscasmet.

19 kommentarer:

  1. Ser gott ut. Tänk om man kunde sms:a över några 😋

    SvaraRadera
  2. Som vanlig "Svensson" (= gör inte alltid rätt) så håller jag på att det är huvudsaken att det blev gott!

    SvaraRadera
  3. Tre sorters bullar! Ser ut som att du fick ett smarrigt söndagsfika!

    SvaraRadera
  4. Skulle vara förbjudet att visa sånt här när man sitter hemma insnöad utan fikabröd:-)
    Ser riktigt mumsigt ut.

    SvaraRadera
  5. Alltihop såg väldigt gott ut! Tur att vi nyss ätit! Elisabeth

    SvaraRadera
  6. Allt ser otroligt gott ut, bullar är fantastiska bakverk!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker det ser smaskigt ut!

    SvaraRadera
  8. Mina bullar passar nog aldrig i något bakprogam fast jag brukar säga att man inte bara äter med ögonen utan även med smaken.... <;-D
    Jag älskar både blåbär o Tosca kan jag hitta receptet i er matblogg?

    Vilken otur att vi missade din provapåkurs hemma hos dig men vi får sikta in oss på nästa omgång för min mor pratar fortfarande om att komplettera sina konstverk med nya alster.

    Kramis från en Pockethexa som har så dåligt samvete över att jag inte har skrivit hos dig på ett bra tag även fast jag e inne hos dig o njuter av dina vackra foton!

    SvaraRadera
  9. Det ser supersmaskigt ut! Glasyrbullarna får det verkligen att vattnas i munnen. De ser så läckra ut. har nyss ätit men hade alltid haft plats för en glasyrbulle, känner jag. Roligt att du är med i utmaningen!

    SvaraRadera
  10. Supergott, ser det ut.
    Nu blir jag fikasugen.

    SvaraRadera
  11. Ser gott ut! Och smart att få ihop många teman i ett inlägg. Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  12. Hos mig hade alla de där bakverken fått första pris, ayttans va gott det ser ut.
    /Kiki

    SvaraRadera
  13. Mums, så goda de ser ut.

    SvaraRadera
  14. Ser väldigt goda ut, tycker jag!

    SvaraRadera
  15. Mums! Vore kul om du kunde dela med dig av receptet, jag tycker ofta bullar blir torra och tråkiga hur jag än gör.

    SvaraRadera
  16. Åh, lätt brända bullar är ju godast!!! Sista bilden får det att verkligen vattnas i munnen - tosca på toppen dessutom!!
    Berit E

    SvaraRadera
  17. Skura på du så njuter av att under tiden fantisera om hur goda bullar du bakat ;-) Finns det något godare än doften av nybakat. Lite bränt gör väl inget. Det hör bara till ;-)

    SvaraRadera
  18. Tycker det ser jättebra ut. Själv saknar jag helt genen för att baka, skulle inte platsa någonstans.

    SvaraRadera
  19. Ser ju jättegott ut! Jag skulle bara kasta mig på dem, hör nämligen till dem som gärna äter bullar, kakor och bröd som har blivit lite brända. Och dina platsar precis där, med en liten marginal. Mer brända kunde de vara ...

    SvaraRadera