Sidor

25 april 2011

Blue Monday


Easter lunch in the garden, with Danish inspiration!

Påskdagens lunch i trädgården,
danskt rågbröd med många goda pålägg...
(men jag glömde äggskivorna jag skulle haft under sillen
- äggen står kvar i kylen, kokta och fint målade...)

10 kommentarer:

Chubskulit Rose sa...

Looks sumptuous!

I'd be so happy if you come and see my BLUES, have a lovely day!

SmilingSally sa...

Thanks for sharing your blues.

Happy Blue Monday, Anni.

Ulla PE sa...

Köpte du rågbröd i Danmark eller har du bakat? Jag har annars världens bästa recept på danskt rågbröd - som vi haft under våra sillar i många år.

Anni sa...

@Ulla; Köpte färdigskivat till mycket billig peng! Älskar danskt rågbröd med leverpastej ...

... men ibland tänker jag på det där ljuvliga finska som Cosi hade med hem till dig ...

Lisbet sa...

Detdär ser gott ut! Och det var det säkert! Allt i min smak.
Ha en fin början på veckan!

Ann sa...

ojoj, att jag aldrig lär mig...Jag SKA INTE gå in på din blogg när jag är hungrig och väntar på att maten ska bli klar!

Erik "Semlan" sa...

Verkar som du dukat upp till en härlig lunch i trädgården. Ser inte dumt ut alls. :-)
Trist att ingen saknade äggen... så de blev funna där i kylen. Men det är ju gott, skivat hårdkokt ägg på knäckemacka med Kalles kaviar på! Så det gick väl åt ändå? ;-)
Har du både blå bordsduk och blåa uppläggningsfat eller var det genomskinliga glasfat på blå duk?

Susjos sa...

Smaskigt värre!!!

Anni sa...

@Erik; Sillmackorna ligger på ett blått keramikfat (av Tomas Stövling i Alskog, Gotland) övriga på ett långt ofärgat glasfat med blådekor på kortändarna (som jag har gjort).
Mattallrikarna är blå, liksom duken...

Cari sa...

Kan man få Ulla PE:s recept på danskt rågbröd? I din matblogg kanske?
För ett sånt recept letar jag efter, nu köper jag brödet och det smakar mycket gott men det vore kul att baka själv.