12 januari 2013

Stolt och hedrad


Innan jul skaffade jag iZettle till firman. Äntligen hade den kommit till Android och jag kunde ta betalt med kort på julmarknader och i ateljen.

Min första kund var ett riktigt premiärlejon som dessutom handlat med iZettle förr och var helt kolugn. Anna-Greta Leijon sa också att hon hade kontanter ifall att det inte skulle fungera.
Klart att det fungerade!

Nu såg jag en blänkare om ett nytt teve-program, "Min sanning", som börjar på tisdag i SVT2. Först ut var just Anna-Greta Leijon och jag passar på att allmänbilda mina ungdomar som inte vet vem hon är.

Äldste sonen avbryter mig:
- Men halsbandet?

Och javisst. Det var det hon köpte av mig!
Och jag har inte ens noterat det.

Men på tisdag ska jag titta på mitt halsband. Och lyssna på Anna-Greta Leijon.

På en tevekanal nära mig.

Stolt och hedrad.

12 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Du äger!

Lisbet sa...

Du har all anledning att vara stolt och hedrad! Och jag känner dig som... Så jag kan ju kanske få nämna det vid passligt tillfälle!

Nett sa...

Härligt!!

Japp, de stod alla på Stora torget, det var världsutställningen united buddybears, har visat fler björnar ur utställningen innan i bloggen och kommer säkerligen visa fler efetrsom.

Cari sa...

Så roligt.
OCh det kommer många att se. Undrar hur du ska få ut info om att du har gjort det?

Titti sa...

Så kul!

Nica sa...

Nämen! Ja, bra smak har hon uppenbarligen :)
Pöss!

Susjos sa...

Va roligt!!!

Anonym sa...

Jättekul och fint var det med, men vad är IZettle??
Mia

Anni sa...

iZettle är en svensk uppfinning som gör att man inte behöver ha en dyr kortterminal för att ta betalt med kontokort, utan kan sköta transaktionen med hjälp av sin mobil. En stor hjälp för många småföretagare och hantverkare!

Leena sa...

Så lustigt - bara i förrgår hörde jag första gången om i Zettle. Verkar vara jättebra för småföretagare.
Och programmet med Anna-Greta Leijon ska jag försöka se. Det är väldigt intressant att se program som visar lite andra sidor av kändisarna. Såg serien om Palme och den tyckte jag mycket om!
Kul för dig att se ditt smycke på en kändis!

Janicke sa...

Kul!
Välkommen i gänget då, Anna-Greta.

Jah Hollis sa...

Det var ju trevligt att Anna-Greta har god smak. Inte för att jag trodde något annat. Jag har träffat henne en gång för länge sedan, under den korta tid hon var justitieminister. Hon var i Malmö för att ta en titt på spelklubbsverksamheten runt Möllevången och som reporter på Arbetet följde jag med henne på vandringen. Sedan dabbade hon sig med den märklige Ebbe Carlsson och tvingades lämna jobbet.