Sidor

02 mars 2014

Trädgårdsfärger - havsblått


På flera ställen har jag sett en ny (?) temautmaning med trädgårdens färger. Lite spännande, har jag tänkt. Och så blev det havsblått som tema. Inte kan jag väl då avstå? Till och med sopborsten är ju blå!


Ett av sommarens stora projekt var mitt vattenfall. Bilder från bygget kommer att komma i ett eget inlägg så småningom när jag kan ta lite nya bilder. Men kort kan jag säga att maken stått för snickrandet och vattenfixandet, och jag har gjort glaset och målat planket.Eftersom det blev färg över passade jag på att måla våra gamla slitna trädgårdsbord.Snacka om att det blev lyckat! Nu får borden leva ett tag till. Här ska vi just fira pappas 80-årsdag.

Sedan blev det ett blått lusthus också när vi ändå var i farten, men det kommer också att dyka upp i andra inlägg allt eftersom trädgården börjar grönska igen. Liksom blåregnet.

7 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

Jeg ser at vi deler gleden over fargen blå:) Jeg elsker blått i alle nyanser og selv om jeg ikke er så flink til å bruke farger i interiøret har jeg nå tatt inn litt blå innslag. Jeg nyter å ha de rundt meg:)
Den fossen din var utrolig flott, gleder meg til å se mer.

Anonym sa...

Love the blue in your first pic! Happy week:)

Anneli - A'la Foto sa...

Underbara bilder och jag kan säga att blått passar väldigt fint i trädgårdar trots att jag själv inte är förtjust i färgen!

Det är min hemliga trädgård, så inte min riktiga trädgård. Det är min mammas grannes trädgård men jag har full tillgång till den och den är magisk, ljuvlig och helt fantastisk! Så liiite min är den allt! ;)
Och just det, jag har faktiskt svårt att se skillnad på två att min katter, den första och den sista i trissen. De är galet lika och ju äldre de blir, desto mera lika blir de! Förstår inte de som har många av samma färg, typ fam brunmaskade. Skulle bli tokig av att hela tiden behöva fundera vem det är jag klappar! :)

Ha en fin vecka!

Janicke sa...

Underbart! Åh vad jag längtar till sommaren.

Madde sa...

Härliga färger :-) får en sån semesterkänsla

Gunilla sa...

Fantastiska blå färger.

Och ditt bloggnamn är ju passande också.

Ha det gott

Charlotta sa...

Så härligt sköna blå inslag i din trädgård.
Tack för att du delar.