06 augusti 2009

Madonna och andra donnor


Nu ni, nu ska jag göra det där som får ungdomar att se på tanten med andra ögon. Min 26-årige brorson som lämnade oss i gotlandshuset för att träffa en internetvän och gå på medeltidsveckan i Visby, kom nästan av sig när han hörde att faster också kan!

Jag har varit hemma ett dygn och inte hunnit hälften av allt som borde göras, men tvättat o packat om o åkt in till sta'n o shoppat på Erikshjälpen o köpt kantareller o hjälpt mamma med bokföring o pappa med biljettbokningar o svettats i värmen. I ugnen står en kantarell-kassler-bladspenat-paj och hjälper till att värma huset...

Ikväll sätter jag mig på planet till västkusten och hoppas bli mött av en bloggvän som jag aldrig träffat, åker i hennes bil och bor i hennes hus. Imorgon möter två andra bloggvänner upp, dem har jag träffat förr.


KUL
ska det bli!


Och på lördag går jag och ena vännen på Ullevi och avnjuter Madonna.


Lite hoppas jag att fler av västkustvännerna hör av sig, så att vi kan ses när jag nu reser dit, fast de är väl så less på mina tråkningar av deras regniga världsdel så de inte vill se hur solbränd jag är ;-)Bjuder på en bild på hur 200 gram exklusiv choklad från Chokladfabriken ser ut när den fraktats i Stockholmsvärmen (28 grader i skuggan i min trädgård). Sorry tjejer, den skulle varit present till er...
(Och den övre bilden är axveronika från det gotländska alvaret.)


(Funderar lite på varför alla mina följare försvunnit i högerspalten - de finns kvar i IE, men i Firefox är de puts väck...)

11 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Vad är det du menar? Kommer du inte att ha någon choklad med dig till Västkusten??? Kan väl säga att då ligger du lite risigare till säger en som idag har köpt chokladkakor att ta med då det kommer en chokladtokig donna ner mot Bästkusten;-))

Ulla PE sa...

Och jag handlade choklad i Finland, på Brunberg, bara för att jag får besök av dig!

Men ok, du får komma ändå.

Jag träffade ju min L via nätet och när jag skulle åka iväg hit och träffa honom var min son (då 13 år gammal) mycket upprörd!

Babsan sa...

Hälsa alla kram och puss!

Å ha det så kul ni bara kan med eller utan choklad!

Nog ser jag din abloggföljare alltid...

Razzy sa...

Är allt lite avis.. Träffa bloggvänner OCH se Madonna..

Ha det bäst vännen ♥

Ann Charlotte sa...

Va roligt ni ska ha det!
Choklad - Madonna...endast Deppen saknas:-))

Ulla PE sa...

säg inte det, säg inte det; han kan finnas nånstans här utan att ni vet om det :-)

JiHå sa...

Ha det jättegott och hälsa!

Anonym sa...

hej i stugan...du har det allt mysigt och roligt du. (och lite stressigt kanske, kan jag försöka intala mig när jag blir för avundsjuk)Kanske skulle jag istället skriva att du gör det mysigt och roligt, för det är iallafall delvis så det är, att man har det som man gör det.
Jag har tänkt lite på dej och smålett i sommar, och då inte i samband med choklad. Utan det där med en favvofärg. Jag har inte haft någon sådan, men just i sommar har det slumpat sig så att mycket av det jag har införskaffat har varit av en viss kulör. Som jag dessutom tycker mycket om för det mesta, men också i ärlighetens namn tröttnar lite på ibland. Färgen är lila, violett, purpur (?). och jag tänkte att jag kanske kan starta en blogg som heter "med ögon känsliga för lila". Det började med ett par linnebyxor, fortsatte med tandborste, (oj här tog minnet slut...jag vet att det är mycket fler saker, men jag har glömt dem just nu) hmmm, ett akvarelletui, en jumbokopp på loppis, (randig i blått, vitt och lila), och här tog det slut igen. Jag får rapportera mer en annan dag. Du brinner säkert av längtan.
Nu hoppas jag att du får mitt lilla meddelande. Det är roligt att läsa din blogg. Tack för att du skriver!

Anonym sa...

hej igen...jag som är anonym mest pga av datorovana kallar mig ibland för kvintia.

emsa sa...

Du är bra tokig du!

Anni sa...

Du är så härlig, Kvintia - glad att du också hittat hit!