26 november 2012

Fototriss - ljus


Min ljustriss kommer från helgens snabba tur till Frankfurt. Äldste sonens födelsedagspresent skulle infrias, så vi reste på morgonen och kunde redan vid lunchtid njuta av hotellrummets fina utsikt. Solskenet gav ett härligt ljus över den fascinerande stadssilhuetten.Vi vandrade in till gågatorna och affärerna i centrum, där fixades det för fullt inför julmarknaden som invigs ikväll. Uppe på taket av ett av alla pyntade julmarknadshus sattes belysning upp i en gran. Intressant kontrast mot den upplysta skyskrapan!Tillbaka på hotellet med tunga kassar och trötta fötter vilade vi oss inför kvällens konsert med Jason Mraz, den huvudsakliga presenten. Jag drack en god öl på balkongen och tog en ny bild, nu i kvällsljus.

Bilderna är, som alltid, klickbara.

11 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Säkert en fin upplevelse .jag har bara mellanlandat i Frankfurt så jag har bara sett något från ovan ,kram Nette

Tomtan sa...

Vilka härliga bilder! HAr aldrig varit där, men de ser ut att vara en stad värd att besöka

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hejsan !

Ljus skulle behövas här i Svedala så,grått,disigt, regnigt urtrist väder.Inte bra för oss som sätter värde på ljuset.Tur vi har bloggarna som ger oss det.

Kram Mi

Pialotta sa...

Så du har varit på resande fot igen... fint ljusprytt i staden... härlig tid nu med alla ljus som lyser upp ... ha de... gott.

Marit Johansson sa...

Fin triss, du verkar ha haft en trevlig resa!

Catta sa...

Fina bilder! Tomtebilden gillar jag bäst, jag älskar såna utsmyckningar :)

Charlotte sa...

Fint trissat i temat! Tomten blir nog favoriten, tycker om såna där kontraster. De sätter sig näthinnan och försvinner inte :-)

Eva Trillian sa...

Äventyr i länder där solen finns kan inte vara fel :)
Blå himmel! Det finns fortfarande en blå himmel! ;)

Pockethexan sa...

Du e verkligen en toppen-mamma som köper o ordnar med hotell till barnens favo artist! Waow det e inte många som gör det till sina barn...fast då får ju också se konserten så då är det kanske bara ett klurit sätt av dig att komma iväg o se en föreställn. som du annars kanske inte skulle få se...!? Du e alltså världens lurigaste mamma också få se en konsert av en artist tillsammans med sin stora-pojke o bo på hotell tillsmanns med honom...JA E AVUNDSJUK!!!

Kramis från en Pockethexa som e så lycklig över att du är så gullig o gör en ny "glasbit" i fusing då min första gick sönder. Nu kommer jag ska kunna få en glasfusing ring som jag drömt så länge!
Tack vännen du e för söt!!!

Beppan sa...

Vilken grej att få i present!!
Fina bilder med olika slags ljus...

Linnéa sa...

Läckra bilder. Vilken härlig utsikt. Mitten bilden är häftig med den pyntande mannen och tomten. Vilken härlig födelsedag-prestent sonen fick!