11 juli 2014

Fototriss - så här såg det ut i söndags


Just hemkommen efter Englandssemester slänger jag in min triss lite sent, men så här såg det ut där jag var i söndags:
Det hade regnat på natten, så morgonen var mulen och gatan blöt. Vårt budgethotell var nyputsat, men behöver en rejäl renovering även inuti. Vi hade ett litet fyrbäddsrum innanför fönstret nere till höger. Frukosten var i klass med hotellet, man får ju vad man betalar för.Vi vandrade från hotellet söder om Victoria station, upp genom parkerna till Oxford Street och vidare till Regents Park där vi åt lunch och skulle se Shakespeares Trettondagsafton på Open Air Theatre. Lagom till föreställningen kom solen fram och värmde på rejält. Det var skönt när ett moln kom förbi och skuggade.
Och föreställningen var rolig, dock kanske lite väl barnanpassad.
- So Shakespeare wasn't that bad after all? som en mamma sa till sitt lilla glada barn efteråt.I sakta mak vandrade vi tillbaka till vårt hotell. Åt Afternoon Tea på Sherlock Holmes Hotel på Baker Street. Tittade in i någon affär.
I Hyde Park var ett stort område avspärrat och där hade Backstreet Boys konsert. Inga av våra favoriter, men vi satte oss i gräset utanför planken och lyssnade en stund. Det är trots allt inte så ofta man kan säga att man varit på konsert  i Hyde Park!
Upplevelsen avbröts bryskt när stora svarta moln och en total störtskur fick alla att fly in under träden, sjöblöta. Våra trasiga paraplyer (från fredagens regn och blåst) skyddade oss hjälpligt sista biten till rummet där vi åt en picknickmåltid med köpt taboulleh, couscoussallad, oliver, bär, kex och ostar.

Inga kommentarer: