01 september 2014

Oj, vilken helg!


Maken och jag körde till Karlskrona i fredags för att träffa goda vänner. Vi svängde förbi några glasbruk på vägen, men den delen av resan får bli en egen berättelse när jag sorterat alla bilder.

På lördagen tog vi färjan till den årliga kulturrundan på Aspö.På söndagen trotsade vi regnet och besökte ubåtarna på Marinmuseet. Sedan körde vi via ytterligare några glasbruk till ...

 

... Kosta Art Hotel, där vi fick ett rum designat av Ulrika Hydman Vallien. Oj, vilket hotell! Det blir ett helt eget inlägg, minst. Allt vackert glas, den blå glasbaren, den fantastiska simbassängen, restaurangen ... och idag besökte vi ännu fler glasbruk på vår väg hem. Jag är fullmatad av intryck, kameran är full av bilder och sängen lockar.

6 kommentarer:

Eva Trillian sa...

En hel helg fylld med intryck - då får man vara trött ;)
Bläddrar nu vidare till nästa spännande inlägg :)

HelenTh sa...

Vilken härlig helg! Det är sådant som tankar batterierna så man klarar vardagen med glans.

Cari sa...

Blev det några inköp?

Mias Mix sa...

Vad härligt det låter. Kulturellt och trevligt. Ser fram mot fler bilder :)

Violen sa...

Förstår att du är trött efter den innehållsrika helgen! Intressant med ett designat hotell, skulle vara kul att besöka! Köpte du något på glasbruken, det brukar vara frestande.
Ha en skön dag!

Scaniatjejen sa...

Låter som en toppenhelg! Ser fram emot fler bilder, gillar det coola hotellrummet. Och glasbruk, kan det bli bättre!=) För några år sedan åkte jag och Morris på en egen tur till glasriket och kom hem med bilen full av vackra saker, ljuvligt.=D