Sidor

03 januari 2016

Hockey, film och röj


Lördagen ägnades åt vila, Småkronornas hockey och film. Lillhunken ville se något med explosioner och action, så vi såg Hancock och när den slutade skulle just Jurtjyrkogården börja. Okej, vi ser väl den också då, sa vi. Tämligen töntig och gammal skräckis, säger jag. För att ni som inte sett den ska slippa se den kommer här en sammanfattning i fyra bilder.

Mamman matade ihjäl sin syster och drömmer mardrömmar om detta.Katten dör och begravs bortanför Jurtjyrkogården. Återkommer som zombiekatt. Dödas av pappan.Grannen som visat pappan var man begraver de som ska återkomma som zombies, dödas av zombie-lillpojken.Zombielillpojken med skalpell i högsta hugg. Dödar mamman och dödas av pappan. Mamman återkommer som zombie och dödar pappan.

Nej, jag blir mer skrämd av Falk i Weissensee. Har ni inte sett den teveserien, så gör det!

Idag, söndag, är det EFIT - Ett Foto I Timmen. Jag röjer i alla möjliga vrår och försöker att ta ett foto lite då och då. Resultatet kommer strax före nattning!

5 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Du blev inte speciellt impad där ser jag, men kan tänka mig att Lillhunken tyckte om den. Zombiefilmer är inte min grej heller. Weissensee såg jag fem minuter av i första avsnittet, men den tände jag inte heller på. I stället såg jag reprisen av "Happy Valley" som jag inte såg första gången serien visades. Sista avsnitt sänds ikväll. Är ju lite svar för engelska deckare, speciellt om de är filmade i norra England där maken kommer ifrån;-)
(Nej, han tittade inte på den;-) )

Eva Trillian sa...

Hmmm ... nej, allt är inte bra! ;)

Violen sa...

Hu, vilka hemskheter ni ser på! Men ungdomar gillar kanske sådant!
Ser fram emot EFIT där är det säkert mindre dramatiskt!

HelenTh sa...

Jag håller med dig, zombiefilmer är ingen höjdare. Småkronorna gör ju bra ifrån sig så det är iallafall skojigt :)

Livet genom bilder sa...

Kommer ihåg att jag inte heller blev så imponerad av filmen. Minns att jag läste boken som ung och då tyckte jag att den var läskig