12 maj 2017

Vad hände i rabatten?Som kompensation för förra veckans gigantiska inlägg till Blommig fredag lägger jag denna vecka bara in två foton, tagna med tio minuters mellanrum. Himla vårväder!

10 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Tyvärr en mycket vanlig syn veckan som gått sol regn snö om vart annat.Och Kkkkallt.Brr.
Trevlig helg.

Marit sa...

Ja, været skifter hele tiden nå. Regn, sludd og snø, og veldig lite varme. Får håpe det blir bedre snart!

God helg!

Maribel sa...

Hej Anni!
Du har fångat våren 2017, med de två bilderna. Men vad vackert det blommar.
Ha en fin helg /Marika

Inger sa...

Den här kalla maj kommer vi inte att glömma men jag vägrade att fota snön. Hoppas dina växter inte tagit skada.
Trevlig helg!

Anita sa...

Ja vad var det egentligen som hände med maj kan man undra. Här har det inte varit snö men minusgrader, 7 st två nätter i rad. Burr säger både jag och växterna. Men idag så känns i varje fall luften lite mildare så hoppet finns att maj ska inse att hon är just maj och inte april.

Ha en skön helg!
/Anita

Vilt og vakkert sa...

Heisann, ja nå veksler det mellom høst, vinter, vår og sommer med bare øyeblikks mellomrom. Aner jo ikke hva slags klær vi skal ha på oss, ullgenser eller kortbukse - langt miner om plantene skal stå ute eller inne...?
Tar sjansen på ute og er forberedt på at noen "går dukken". Men det blir vakkert i bedene når sola skinner og varmen i lufta kjens! Ønsker deg en fin helg ;:OD)

Maggan sa...

Så fint det blommar hos Dig trots det nyckfulla vädret vi har om det kan vara till någon tröst så lär det vända till veckan.Ha det gott/Margareta

BP sa...

Aprilväder i maj! Suck! Läste att maj hittills varit den kallaste på 90 år äller så. Å din bild nummer 2 bekräftar det hela...

Rost och rädisor sa...

Oj, vilken skillnad, men som bild betraktat tycker jag bäst om den sista. Tufft att vara blommande buske och svårt att klä sig.
Trevlig helg
/Anette

Eva Trillian sa...

April varar länge i år ;)