Sidor

18 december 2017

I den lilla cybervärlden i den stora Globen.


För en gångs skull skaffade jag biljetter till Konsumentföreningen Stockholms Christmas Show i Globen. Jag har aldrig riktigt brytt mig förut, men nu var det flera artister jag gillar som skulle uppträda och så var priset väldigt bra.Vi var där i väldigt god tid, köpte varmkorv till middag (höjdarfredag, eller något) och en bunke popcorn. Satte oss på våra stolar och såg Globen sakta fyllas. Tur att det finns wifi.

Jag lade ut en bild på Instagram och så småningom plingade det till i mobilen (eller det plingar inte, det är Bruce som skräller ett intro) och följande konversation uppstod:Så jag vände mig såklart om och tänk att där satt Mia !


Bilden medvetet suddig så ni inte ska känna igen någon ;-)

Nog är det otroligt - av drygt femtontusen människor ska hon sitta där, strax bakom mig!

Konserten var riktigt bra om än inte så julig, även Lillhunken var nöjd (han gillar Viktoria). Och så lärde jag mig att Konsumentföreningen Stockholm är ett år äldre än Finland. Det ger lite perspektiv.

13 kommentarer:

BP sa...

Världen är bra liten, speciellt den stockholmska - eller så var det ett sammanträffande. Hursomhelst - riktigt roligt!
Tycker det är toppen att Lillhunken följde med till konserten. I hans ålder brukar man ju gilla lite "andra toner".

PS. Bra med en inte så julig konsert tycker jag då. Var på Stjärnjul i lördags, där det också var blandat. DS.

Lisbet sa...

Ibland förstår man inte hur det blir som det blir. :)
Victoria uppträdde här i vår stad för några veckor sedan, då var Tilde och tittade med sin mor. Tyckte om.

Maribel sa...

Träffade min pappas kusin som jag inte sett på många år, utanför teatern i London, vi skulle se Mamma Mia, båda var där med arbetskamrater. Vi hade mycket att prata om i pausen.
Ha det fint /Marika

Vilt og vakkert sa...

Heisann, så der kan det gå.... jeg skal ikke på noen konsert i forbindelse med jul i år uten den som Herren i Huset hadde forrige uke. Men jeg har billetter til Dråpekonsert 15. februar. Det skal bli en opplevelse!
Benytter anledningen til å ønske deg en fredelig og go´jul ;:OD)

Anita sa...

Ja världen är allt bra liten. En kollega till mig var på fotboll i Valetta och såg Sverige möta Malta. Plötsligt plingade det till i hennes mobil. Det var grannen hemma i Sverige som skickat en bild som han precis tagit på henne, från TV:n. Kul att konserten var bra om ej så julig. Fast vi matas ju med julmusik hela dagarna ändå. Jag har just klarat av två julkonserter där jag varit med och sjungit själv (sjunger i kör). Men nu är det jullov :)

Kram Anita

Lena i Wales sa...

Ja, världen är bra liten! Om det är öde eller vad vet jag inte!
Låter som en trevlig konsert och korv till middag längtar jag efter!!!
Vill önska dej en God Jul! Nadolig Llawen!

janicke sa...

Finurlig rubrik på ditt inlägg!
Man ser verkligen på ditt foto hur stort det är i Globen. Så länge sedan jag var där. Var nog Robban jag såg! Eller Jonas Gardell.

@ Den där fina dukningen hemma var en speciell dag. Vi firade att vårt hus fyller 50 år i år. Busgod middag!
Trerätters har vi annars på lördag, söndag.
Och alla de där tallrikarna stod i entrén dagen efter i väntan på att bli hämtade. SVPH hade hyrt allt porslin och alla glas. Gick åt mer än vad köket hyser till vardags.

Så glad över mina små täppor, precis lagom. På den ena vitlök, persilja, gräslök, mangold, krusbär och svart vinbär. Och en del blommor. På den andra blommor, mest snitt men också en pion jag tog med mig från lotten. Plus ett par hallonbuskar, få se om de tar sig. Kanske blir det för lite sol.

Den lilla flygfisken var tyvärr stendöd. Annars hade jag givetvis försökt att rädda den.

Mias Mix sa...

Showen var jättebra och vad kul att vi satt så nära! Ville gärna stanna och prata efteråt men de andra var så snabba uppför trappan så jag var rädd att tappa bort dem. Och visst är det du som syns på min bild ☺
Ha nu en riktigt God Jul 🌲🎅 Kram

Vonkis sa...

Den är sannerligen inte stor den här världen, och Sverige är ännu mindre -)

Susjos sa...

De artisterna hade jag ju lätt sett också! Men har helt missat den konserten, och då är jag ju ändå medlem i Konsumentföreningen ,tror jag!!!
Va kul att Mia satt just bakom dej!! Världen är bra liten. Julkramar!!

Eva Trillian sa...

♪ Världen är så stor, så stor ...♫ men ändå ganska liten ;)
Önskar dig en God Jul och fina lediga dagar!

Åke sa...

God fortsättning! Världen är bra mycket mindre än vad man tror... Häfrigt med musik i Globen, på Lady Gaga sitter jag där 🤗

Paula i pörtet sa...

Hej, lite häftigt att du träffade Mia där på konserten, hon är bloggvän med mig och hennes föräldrar o hon bodde förut här på orten, dock innan jag flyttade hit. Vi har liksom gått om varandra...God fortsättning säger man väl så här i mellandagarna.