26 januari 2009

Tror att Ticnet njuter av skadeglädje just nu...


Ja jisses ja, idag skulle nya Bruce-cd:n släppas. Vi som beställt den via Ginza eller Cdon fick den redan i fredags, så här har den gått -nästan- oavbrutet hela helgen. Lite roligt att läsa recensionerna nu, när jag redan hört den så många gånger! Om den är bra?

Ja.

O ja.

Och så skulle då biljetterna till två konserter släppas kl 10. LiveNation hade denna gång valt att inte låta Ticnet sköta biljettförsäljningen, utan använda sig av Eventim.

Suck.

Två gånger fick släppet uppskjutas på grund av tekniska problem. Min puls var hög redan kl 9... Så sitter jag där med flera fönster uppe och hamnar i köer hit och dit och felmeddelanden och eländen. Plötsligt kommer jag in! Det är nästan obeskrivligt hur pulsen känns i det ögonblicket - ändå har jag gjort det här så många gånger! Får fyra bra sittplatser till torsdagen, väljer att betala med internetbanken, klickar på skicka och ramlar ur systemet.


Ridå.

Vad gör man? Ingen vits att backa. Bara att börja om från början. Köer, felmeddelanden etc. Samma visa igen. Får plötsligt andra biljetter, till fredagen istället. Kan köpa ståplatser också - men det skulle ju vara begränsat hur många biljetter man fick köpa? Nöjer mig med fyra sittplatser till fredagen (dotterns studentdag - hur lyckat är det då?) och betalar denna gång med kort. Allt går bra och jag får biljetterna att skriva ut.

Men pengarna för de icke fådda biljetterna är dragna från kontot. Och när jag läser på Aftonbladet som har rena krigsrubrikerna om FIASKOT!!! ser jag att vi är flera som betalt utan att få biljetter. Fortsättning följer.

Och pulsen är normal igen.


8 kommentarer:

Nastasia sa...

...kanske Du kan få de första biljetterna i alla fall då?

Man kan verkligen bli GALEN!...men Du tycks ju ta det med fattning i alla fall Du! JAG hade varit helt GALEN!...som vanligt förstås.

Kram på Dig!

Anni sa...

Ja, lite galen är jag.

Kikade in på LiveNation igen, bara för att upptäcka att de släppt biljetter till söndagen också.
Så då köpte jag två till...

Så lite galen, det är jag...

Anonym sa...

Hej du

Är hemma sjuk i monumental snuva och har faktiskt ägnat dagen åt att sitta framför datorn och Brucebiljetter. Lyckades även jag få tag på bra sittplatsbiljetter till fedagen och när de skulle betalas så tog det stopp, tillfälligt fel! Sedan har alla andra försö bar aresulterat i försök sednae. Hoppas att alla som satt ute i skräpvädret i all fall fick sina biljetter- Skivan ska i allafall inhandlas i morgon om jag är på benen. :)

emsa sa...

Hujedamej för sånt strul!!

Kram o grattis i alla fall!!

Anonym sa...

Retsticka!! :-)
Jag får väl hänga på staketet jag

:-)

CharmKatti sa...

Nä fy vad nedrigt!
Har du tur får du alla dina biljetter och kan sälja vidare sen:-) För mer pengar:-)

Sitter och bloggsurfar i mina halsflussångor och hittade hit till din trevliga blogg. Kommer gärna åter!

//Katti

maria sa...

GOA DU!!
Känns som en liten följetong vad gäller Brucan och biljetter! Gläd dig med att du är EN av dem som kan rapportera och berätta hur FANTASTISKT det var!! :) kram!

Ulla PE sa...

Jaha, du har suttit och krigat om biljetter igen, det börjar väl vara vardagsmat för dig...

Men då vet väl dottern vad hon ska göra istället för att festa med klasskompisarna!

Bruceskivan fanns i vår ICA-affär i måndags, så de har verkligen inte varit så noga med datum för releasen.