01 januari 2009

Nu är glada julen slut


och nya året har dragit igång med samma gamla nyårslöften som alla andra år... Någon gång ska man väl lyckas?

Firade nyårsafton hos U&K; god mat, goda viner, trevligt sällskap och bra utsikt över fyrverkerierna. Konstigt nog inte så trött idag, trots att vi kom isäng vid halv tre. Var tröttare i tisdags morse efter en annan god middag hos A&J, funderar lite över hur mycket vin J egentligen hällde i mitt glas...

Kanske ska börja det nya året med en vit vecka. Eller två.

Tål att tänkas på.

Och någon annan får gärna äta upp pepparkakorna som finns kvar...

13 kommentarer:

Ulla PE sa...

Här är pepparkakorna nästan slut (lite choklad finns det däremot kvar i nån gömma...) OCH jag har druckit vatten idag OCH jag har gått stavpromenad. Det är väl en bra början?

Ett riktigt gott nytt år till dig också!

KRAMAR

Anonym sa...

Är helt ointresserad av pepparkakor. Inte ätit en enda. Inte gott nog...:-). Varm kram denna dag. Detta liv.

Anonym sa...

Här gick de sista pepparkakorna med lite god ost på under nyårs helgen;-))

Ha nu ett riktigt gott 2009♥

Anonym sa...

God fortsättning önskar jag dig! Vi firade nyårsafton väldigt lugnt på tre man hand. T o m hann jag somna före tolvslaget, men maken väckte mig, så jag fick lyssna på grannarnas raketer och smällare.

En "halvgranne" (han bor någon kilometer bort) är fyrverkeriproffs och hans raketer hörs vida omkring. Tänk att kunna leva på smällare och raketer!

Nu har vi "bara" två 75-åringar som ska firas av i trettonhelgen. Pappa och lilla svärmor är exakt, på dagen, lika gamla, men vi firar dem på olika dagar, de bor för långt från varandra.

Må väl, kram

Anonym sa...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år!
Kram
Susanne

Nastasia sa...

Pepparkakorna min vän, får Du behålla själv. Jag sätter fram våra så fort det kommer någon innanför dörren...men inte fanken tar de slut i alla fall!...har ingen känsla av att det brukar vara så segt att bli av med dem...

Vit vecka ska jag INTE ha!...nu i alla fall. Middag med väl valda drycker i morgon hos vänner, söndag (men då ska jag allt vara chafför) är det svärmors 90-års dag - tänk NITTIO år!!! Ja jösses!

Ha en riktigt BRA dag! Själv ska jag nu återgå till jobbet!

Kram på Dig!♥

Cosi sa...

Vin, goda middagar, vit vecka...hördu, vi har nåt gemensamt;-) fast jag misstänker att det vita tar slut i morgon i torvbastun!!!!

Nu ska jag ta en åpromenad. Tyvärr inte PÅ ån - isen är inte tillräckligt stark.

Ha det bra, Anni!

Anonym sa...

Jag tackar nej! Även till skumtomtar!
MEn en bit choklad skulle nog gå ner:-)

Sofi sa...

Finns pepparkakor här också... men de går snabbt åt när jag sätter fram dem framför Lille Bus och maken. Men när de är slut blir det inga nya förrän vi bakar i advent.

Ha det så gott!

Anonym sa...

Jag åt en massa pepparkakor med ädelosttopping på...och lite rödvin... aaahh va gött det var!! Men nu är det vita veckor som gäller både inne och ute... *hehe* Må så gott och god fortsättning på det nya året!! *kram*

Nastasia sa...

De VILL Du visst!
...i alla fall vill JAG att Du VILL!....;o)

För dagen gick BRA - jag är NÖJD min kurs kommer att ha en hel massa fantastiska deltagare!!!!...och Du, så mår jag faktiskt allt bättre också!...bara så Du vet. ;o)

Hur är det med Dig själv då?
BRA hoppas jag!?

Kram på Dig min "lella däka"!

Anonym sa...

Va kul att man är så "träffad" på google då!! *haha* Jag gjorde den kakan med glutenfritt mjöl också... och den blev jättegod! *kraam*

Barbro sa...

Har du inte kastat ut julen än?

Pepparkakor - nej tack!

Kram vännen ♥