28 december 2012

Tema fredag - samarbete


Trots samarbetet mellan maken och min bror (och frusna tillrop från oss alla runtomkring) fick vi inte upp pappas bil ur diket på juldagen. Det blev ett mobilsamtal till Motormännen vars bärgare kom en timme senare.

- Det blev ju ett litet äventyr, skrattade pappa ...

16 kommentarer:

sinneskatten sa...

Vid sådana tillfällen är men tacksam för hjälp.

Anonym sa...

Skönt att man får hjälp och att folk faktiskt hjälper till
Mia

Violen sa...

Ibland krävs utvidgat samarbete för att nå resultat! Skönt att bilen kom upp på banan igen! Oskadd hoppas jag!

Lisbet sa...

Ett minne blev det, pappa din har humor, märker jag. Vilken lycka att allt slutade bra, världsligt är det med bucklor om det kom sådana. Skönt att alla är oskadda.
Ha det mellandagsbra!

Susie på Stjärnarve... sa...

Det är tur att en del kan ta livets små misshälligheter med ett skratt. Humor sitter aldrig ivägen.....
Har läst tillbaka och bara måste påpeka att din REA-krans var den absolut snyggaste jag sett i år!
GOD FORTSÄTTNING
Susie

Pockethexan sa...

Får börja med att säga god fortsättning o hoppas att det blev en God Jul även i år!
Jag skäms för att jag inte har skrivit tidigare o önskat god jul. Det var nämligen samma problem här som det var för din dotter innan jul, jag satt/låg o sydde för glatta livet för att hinna bli klar med mina juldockor som jag skrev om på bloggen.
Alla utom en fick sin "Tilda"-docka i julklapp, heter tydligen så enl. boken.

<3-kramis från en av dina elever som har glatt flera personer med mina glaskonstverk. Även ängeln/ugglan/tomten med mustasch
fick ett glatt välkomnande, väckte många skratt i alla fall! Enda problemet är att nu är det ännu fler som vill ha mina fusade konstverk...när är det dags för nästa kurs? <;-p

Marit Johansson sa...

Det där känner jag igen.. försökte hjälpa en som kört av vägen förra veckan men det gick inte heller så bra, det blev att ringa bärgare istället!

Anita - Malta sa...

Oj..det där ser inte kul ut. Samarbete krävs helt klart. Positivt tänkande och ett gott humör som din skrattande pappa underlättar en hel del i såna här situationer :-)

Leena sa...

Rätt inställning från pappan! Man ska se allt som något som berikar livet, och visst kommer ni att komma ihåg denna händelse länge. Och även om inte ert samarbete hjälpte så fixade det ju sig till slut.

Pysselfarmor sa...

Vad skönt att inget "allvarligt" hände....därav din sköna kommentar från din pappa. Ibland är det lika bra att ge upp och ringa efter hjälp direkt ;-)

Önskar dig ett Gott Slut och Gott Nytt År ifall vi inte höres innan nyårsafton!

Jah Hollis sa...

Skönt att han tog det på det viset. Bra bild till temat.

Eva Trillian sa...

Gott att han tog det med gott humör! Motormännen, de är duktiga de :)

Pysselfarmor sa...

jo du det kan man tycka att granen ska vara stor bara för att julklapparna ska ligga där under några timmar. Granen står för det första inte hemma hos mig och sonen bor inte i någon stor lyxvilla så det har inte plats för en jättestor gran för att klapparna ska få plats därunder.

Erik Semlan sa...

Bra att få lite hjälp när bilen halkat ner i diket. Tur det finns mer hjälp att ringa efter, när den första hjälpen inte riktigt får önskad effekt! Klart bra inställning från din pappa, att ta det med ett leende. Du fick en utmärkt bild på typiskt vintrigt samarbete, rena reportagebilden. :-)

Anonym sa...

Tänk så länge man minns sådana här tillfällen, och då oftast som något possitivt.

Anonym sa...

Ja, här var det tur att våra medmänniskor vill samarbeta =) Härligt tolkat. Nu önskar jag dig ett riktigt gott nytt år och skickar en stor kram =)