07 december 2012

Tema fredag - trassel


Att få biljetter på Ticnet vid stora biljettsläpp, det är ett trassel som heter duga! Först hamnar man i kö, så småningom lyckas man kanske komma fram, då trasslar kortbetalningen, byte till direktbank, trassel även där, fjärde försöket gick igenom men då blev det felrapport på väg tillbaka till Ticnet.

På Facebook skriker folk ut sin frustation över trasslet, utom några som glädjestrålande lyckats. Jag ser att jag inte är ensam om att ha fått pengar dragna från kontot utan att ha några biljetter. Går in igen. Trasslar. Lyckas.

Det blir några konserter i vår igen. Och hjärtklappningen har lagt sig.


8 kommentarer:

Violen sa...

Trägen vinner och du lyckades till slut! Grattis! Hos mig har bredbandshastigheten trasslat och fy vad arg man blir.

Anita - Malta sa...

Grattis !! Du lyckades ju iallafall till slut att ta dig igenom allt strul och fick dina biljetter. Men vilket långrandigt trassel ;-)

Cecilia Artista sa...

Om det är Bruce Springsteen det gäller så kan det förstås vara värt lite trassel även om det för stunden känns hopplöst!

Jah Hollis sa...

Det är i alla fall mindre trassel än förr när man hamnade i en evighetslång telefonkö eller fick campa utanför biljettstället.
Beträffande Springsteen så sade någon nu att det i fortsättningen blir en nyhet det år han i-n-t-e kommer till Sverige (och Danmark och Norge).

jeanette sa...

Härligt att det lyckades till slut trots trassel.

Pumita sa...

Vad skönt att det gick vägen till slut iaf! Han skulle visst ha en extra konsert, läste jag nånstans, för att fler skulle få chansen.

Marit Johansson sa...

Jasså han kommer tillbaka i år igen? Har aldrig sett honom men min man är ett stort fan!

Kakan sa...

Tycker det ofta blir trassel när man ska beställa biljetter på nätet...
Det var bättre förr när man kunde få prata med någon i andra ändan.
Hjälp vad gammal jag verkar nu ;-)
Ha det bra!
Kram Kakan