02 maj 2013

Fototriss - öppen


Jag har varit på en utflykt till Värmland och Norge i några dagar (SPA och Springsteen lockade).
Det är något speciellt med att resa under lågsäsong, när mycket av sevärdheter och besöksmål är stängda. Men vi hittade till Lillängens Gårdsmejeri utanför Sunne och på den lilla dörren satt den uppmuntrande "Öppet"-skylten.Här fanns gårdens getostsortiment i en kyl, så det var bara att öppna dörren och välja.Sedan vägde vi osten, räknade ut vad vi skulle betala och lade pengarna på fatet. En av ostarna öppnade vi och åt upp på hotellrummet, de andra transporterades via Oslo hem till Stockholm och ligger oöppnade i väntan på makens födelsedagsfirande.

4 kommentarer:

Violen sa...

Fina och ovanliga exempel på öppenhet! Kylskåpet ser lockande ut med olika godsaker! Så kloka ni var, först äta lite av osten men också spara till födelsedagen!

Jah Hollis sa...

Det är att ha ett öppet sinne när det gäller affärer. Att lita så fullständigt på folk att man låter betalningen skötas av kunderna och att pengarna kan ligga där så öppet.
Angående min Optimistorkester: Kolla noga så ser du att det är två barn uppe och klättrar på dom (kolla bastubaspelaren).
http://jahhollis.blogspot.se/2013/04/veckans-fonster-nr-222-den-26-april.html

När Annie fotograferar sa...

Åh jag älskar när man litar på varandra! <3 Underbart att se!

Maria sa...

Vad underbart att se att det finns folk som fortfarande litar på sina medmänniskor. Sådant gör en glad.