Sidor

13 juni 2016

Årets egoboost


Lillhunken slutade åttan i fredags och fick sedvanlig sommarlovstårta på eftermiddagen. Lördagen ägnades åt trädgårdsfix, vilket dokumenterats i förra inläggets EFIT.Så kom söndagen med sol, trädgårdsvisning och dryga hundratalet besökare. Årets egoboost!
Bästa kommentaren i gästboken löd:
- Som en Sven Nordqvist-bok!Helgen avslutades med grillmiddag i lusthuset och praktiska diskussioner om sommarresan med dottern och hennes pojkvän.

Ett kortfattat inlägg om en lååång och innehållsrik helg. Nu ska jag stå i butiken hela veckan, det kommer att kännas som semester!

12 kommentarer:

Karin sa...

Nu har jag hittat hit igen! Och läst bakåt i tiden! Njutit av konst, bilder, trädgård och dina underfundiga texter! Gillar allt!
Ska länka till din hemsida BUMS, så jag kan komma hit ofta!
Kramar Karin

Violen sa...

Kul att det kommer så många besökare när du visar upp din trädgård! Den ser helt underbar ut på dina bilder!
Jordgubbstårta, mums! Han har god smak den unge mannen!

Mias Mix sa...

Ja sug åt dig av berömmet!! Du och din familj har skapat ett riktigt paradis! Jag har bara varit på ett sånt ställe när det har varit öppna trädgårdar här. Det var vackert men lite för strikt för min stil. Gillar din trädgård bättre :)
Ja visst är det skönt att vi bor nära och kan hjälpa till när det kör ihop sig för ungdomarna. De har ju haft lite otur ända från förlossningen med sprucket bäcken och dåliga blodvärden och sen mjölstockning, magsjuka mm. Så det känns bra att kunna finnas där för dem. Har varit där idag och ätit lunch och plockat hem alla mina skålar, fat, termosar mm som hon lånade. Bara möblerna kvar men det tar vi en annan gång.
Ha en fin vecka!

Susjos sa...

Som sagt, synd att jag inte var hemma igår och kunde besöka din trädgård som ser helt ljuvlig ut!!! Jordgubbstårtan ser såååå god ut!!!
HA nu en skön vecka i stan ;-)

BP sa...

Inte helt fel att ha en trädgårdsvisning. Då har man ju en anledning att röja om man säger så. Fantastiskt med så många besökare. Stort GRATTIS!

Vonkis sa...

Det var verkligen ett fint omdöme. Ha en underbar vecka i butiken nu.

cissi sa...

Sitter på jobbet och läser ifatt lite! Förstår att ni sörjer den förlorade fjällstugan.....hoppas alla trevligheter som också hänt har lyst upp tillvaron litegrann i varje fall.
Kram

Eva Trillian sa...

:) Så fint att det blev en lyckad dag :) Att ni fick fina lovord för trädgården förvånar mig inte alls :) Varje gott ord en sanning!

Åke sa...

Så vackert, så kul :) Fint skrivet i gästboken, sug åt dig!

Janicke sa...

Dax att skaffa en Findus!

cissi sa...

Hade jag haft lite närmare hade jag kommit jag med! Din trädgård ser alltid fantastisk ut på dina bilder!

Anonym sa...

Ojoj vilket paradis ni har. Fast det har jag nog skrivit förut. Härligt med alla besökare och fin respons. Och att bo som i en Sven Nordqvist-bok... det låter verkligen inte helt fel <3
Ha en toppenhärlig midsommarvecka. Kramar från mig