13 oktober 2016

En härlig onsdagskväll!Två usla mobilfoton från en mycket trevlig och underhållande tv-inspelning. Ingemar Stenmark och Miriam Bryant hos David Hellenius!

5 kommentarer:

Mias Mix sa...

Såg reklam om programmet igår på TV:n. Kul att de gör om lite och tar in två kändisar, håller på längre etc. Kan tänka mig att det var roligt att sitta där under inspelningen. Och ibland spelar det ingen roll om fotona är lite sämre för de speglar ju ändå hur stämningen var. Min bild från öltältet var också med mobilen. Orkar ju inte släpa stora kameran då.
Ha en skön dag!

Pockethexan sa...

Kul att du kan gå på de olika inspelningarna av dina favorit TV-program. Jag undrar vad de skulle tycka om jag kom med min solstol o vill vara med o kika. Tror inte att de skulle tycka det var så lämpligt.

Grymt kul att du fick så fina signeringar av böckerna till din 23-åring. Jag var också hos Sciencefictionbokhandeln på Bokmässan men jag fick förhandla direkt med författarna för att få rec. ex. men vilka böcker jag fick. Det kommer inlägg om dem men först ska vi bara klara av min svärfars begravning o få tillbaks energin som nu fattas när vi så snopet var tvungna att avsluta Bokmässan en dag för tidigt.
Jag har min mor på besök nu o hon hälsar att du kan skicka räkningen till mig så betalar jag den o vi vill tyvärr vänta med att gå en fusingkurs till våren.
Tusen tack för boken jag fick det ska bli så kul att läsa den speciellt för det är en bok jag valt ut själv o inte ett rec ex som ska vara läst till ett visst datum även om jag är så tacksam för att jag får så många böcker som förlagen vill att jag ska läsa.

Kramis i från Pockethexan som älskar dina härliga EFTI-dagar även om jag inte e en chokladätare men jag känner igen ert vackra hus o vet vart du tagit dina foton.

BP sa...

Ingemar Stenmark vet jag såklart vem det är - han bor ju granne med mig... nästan alltså. Dom andra två har jag aldrig hört talas om, vilket kan förklaras med att jag nästan aldrig tittar på tv. MEN WOW att vara med live på en inspelning - ja, det är ju nå't helt annat såklart!

Nette Cecilia sa...

Det där var säkert en underhållande inspelning på en mera talför och en mindre ,gillar Miriams sång trevlig helg ,Nette

Anonym sa...

Åh vad kul! Härliga personligheter och väldans olika. Det var ju så väldans länge sen jag var med på nåt sånt. Nästan som i antikens Greklands historia.... Eller kanske inte riktigt så länge ;) Jag gillar ju den där pojken Hellenius så mycket. Följer honom på instagram bl.a. En skön prick ;)