06 februari 2017

Firarhelgen


Så här har vårt matsalsbord sett ut i helgen.
Med båda iläggsskivor på plats
har jag jobbat vidare med mitt fönster
och maken jobbat med en kurs han ska hålla.I lördags hade vi hållit ihop i 34 år, en ansenlig tid!På kvällen var vi på 60-årsfest hos goda vänner
som alltid bjuder generöst på god mat och goda viner.Och goda ostar.Och underbar chokladmousse, smaksatt med limezest och rom.
Jag åt fem stycken :-DVärdparet är bra på viner,
de går på vinprovningar och har näsa för fynd.
Det här var ett av vinerna vi bjöds som också finns på vissa butiker.På söndagen piggnade jag till rejält av musikalföreställningen The Book of Mormon som jag såg med en väninna. Inte den allra bästa musikal jag sett, men riktigt bra med Per Andersson i sitt esse och Linus Wahlgren som tvålfager missionär. Bra ljud, tajt och rolig föreställning, massor av bra sångare och dansare.
Efter föreställningen gick vi och åt på restaurang, så det blev en mysig avslutning på helgen.

12 kommentarer:

Beppan sa...

Det blev verkligen firande av för er! 34 år - imponerande!
60-års dag med godis för gom och så öron - och ögongodis på musikal.
Härligt!

Violen sa...

God mat, gott vin och goda vänner, bättre kan en lördagskväll knappast bli! Grattis till era 34 år!

Annette sa...

Ha ha, du är för härlig - fem stycken! People who love to eat are the best people, läste jag någonstans, och det ligger en del i det. Åtminstone är det roligare med folk som kan konsten att njuta av mat och livet i övrigt. Jag åt också choklad trots att jag inte borde, och fick genast problem med för hög puls och för högt blodtryck. Omeprazol räddar mig som vanligt när jag ramlar dit. Är tyvärr allergisk mot choklad, men kan ibland inte stå emot ändå.

Så kul med musikal igen! Jag hörde om programmet till den musikalen och skrattade gott :) De skämtar ju om mormoner, och i programmet till musikalen gör tydligen just mormoner reklam för sig själva, sådant gillar jag! Skönt med självdistans, religioner har annars en förmåga att ta sig själva på alldeles för stort allvar och det blir bara problem.

Marit sa...

Gratulerer med 34 år i sammen! I dagens verden er det veldig lenge... ;)

Helen sa...

Det låter alldeles förträffligt! Med 60-årsfirande med massa god mat och trevlig sällskap, musikal och så ert eget jubileum. Härligt!!

KajsaLisa sa...

Mycket kreativitet och aptitretande mat chokladmoussen såg jättegod ut.

BP sa...

Även den här helgen har du absolut inte lidit av sysselsättningsproblem - eller rättare sagt - den här helgen var nog betydligt mera "du" än helgen innan - full fart framåt:-)

Första bilden påminner om vårt arbetsrum - minus fönstret då. Sötsakerna hoppar jag gärna över. Men STORT GRATTIS till 34-årsdagen. Det var just efter 34 år som vi gifte oss 2013 - snacka om lång prövotid;-)

Annette sa...

Och grattis!! Det viktigaste glömde jag visst att skriva. Roligt att höra om par som håller ihop länge :)

Anonym sa...

Vilken bra helgblandning!
Grattis till 34 åren tillsammans!
Ha det bra!

Paula i pörtet sa...

Grattis till dom första 34 åren! Har tyvärr aldrig uppnått den ansenliga mängden år...man kan inte lyckas med allt! Hoppas ni får minst lika många år till, då kan man börja snacka om jubileum!

Eva Trillian sa...

Grattis till 34 år :) Nu har ni vant er vid varandra och de lyckliga åren kan börja ;)

Mias Mix sa...

Grattis till er och kärleken! Ni ligger tre år före oss :)