01 juni 2011

Onsdagstema - figurer


Några fulsnygga figurer från Chelsea Flower Show i London!
Ska det vara ett skelett till trädgården i år?

12 kommentarer:

Öbon sa...

Nja, jag hoppar nog gärna över skelett och små statyer. det räcker så väl med rådjur, älgar, vildsvin, sorkar ... förutom den jättehund och de tre katter vi har.

Happy sa...

hahaha, usch, hade inte velat ha de där typerna hängande i min trädgård. Eller över balkongräcket. Läsko. Men häftigt att se på, tack för delningen.

Susie på Stjärnarve... sa...

hade man såna där fulingar i trädgården skulle man inte våga sig ut på kvällen. Fast å andra sidan har man ju myggen som håller en inne......
Ser väldigt gärna att du visar klematisarna från Chelsea. Jag har massor av dom så jag blir inte avundsjuk (i.a.f. inte så vansinnigt)! :-) :-) :-)

Monica o Jacob sa...

Ja fy f-n det är nog ingen som går in på tomten om man sätter upp dom där;-))))men läckra var dom;-)))

Leena sa...

Attans att jag missade att midjemullet behövs för magdans ... Daller! Äntligen skulle hullet kommit till användning. Dina figurer däremot har inte mycket till hull, speceiellt inte den första som verkar lida av svårare fall av anorexi. Den andra skulle jag nog gärna vilja ha i någon buske i trädgården.

Pialotta sa...

Häftiga figurer, men jag skulle då rakt inte ha dessa på min tomt :(

anemonen sa...

Tack för erbjudandet men ett skelett i trädgården önskar jag inte fast kanske skulle det skrämma bort obehöriga vem vet?

Barbara Rosenzweig sa...

Thanks for visiting!
The photo that I took inside was in the second floor of a small springhouse - an outbuilding on the property. Inside the main building was off limits. It's a shame, because it was fabulous!
Enjoy the day!
Barb
p.s. Love the skeleton!

Mona sa...

Jag gillade dom alla.

Mona sa...

Wow, vilka läckra och coola figurer! Kanske inte några jag skulle vilja ha i trädgården, om jag hade någon, men otroligt häftiga att titta på. Snygga, klara och fina foton i härliga färger.

Barbro sa...

NÄ, inga skelett för mig. Men titta på dem kan jag göra.

B i r g i t t a sa...

Vilken cool samling udda figurere Anni!
Funderar just på vad vi kallade skelettet vi hade på högstadiet ....