28 juni 2011

Under honungsrosen

Hela ställningen är täckt av väldoftande klasar av de ljuvligaste små rosor. De två honungsrosor som jag köpte i Wij trädgårdar för några år sedan blommar just nu överdådigt!Under detta vackra tak har jag satt upp ett parasoll som skydd mot den heta solen. Här sitter jag nu och skapar inför sensommarens utställning.Talgoxar och andra småfåglar kommer för att se vad jag gör. Om där finns något gott?Såg hur en av ekorrarna hade släpat upp en äppelhalva i rönnen, en stund senare hoppade han iväg med sin tunga last, bort i tallen.Provade att ge Kurre hela, oskalade jordnötter igår. Det var populärt!

7 kommentarer:

Cari sa...

Vilka fantastiska fotografier på fåglar och framförallt ekorren!
Du är strålande duktig.

Lisbet sa...

Vilken idyll! Härlig uteplats att sitta vid...

B i r g i t t a sa...

Åh suck så underbara bilderna är på ekorren. Ekorrar betyder ngt speciellt för mig sedan barndomen. Vi hade ekorrar i våra ekar men ibland blev de överkörda av bilarna och då bäddade jag ned dem i skokartonger och cyklade runt som ett begravningståg innan jag begravde dem vid ekens fot. Kommer så väl ihåg det :)

Anne-Lie sa...

Så härligt med sällskap i din oas!

Annelie Esseus sa...

Är det ditt hus som syns i bakgrunden? Det ser verkligen ut som om du har både ett fantastiskt hus och en lika underbar trädgård!

Maria G sa...

Dina bilder på ekorren är ju bara sååå bra!
Den är ju så söt så man smälter :)
Klart att den gillade jordnötterna den fick :))
Ha de gott!
/Maria

Janicke sa...

Dina korrar är för ljuvliga! Liksom hela den miljö du har skapat ♥