17 juli 2011

Chelsea Flower Show 2011, vatten

Överallt fanns det vatten; som fontäner, som vattenfall, som fågelbad, som speglande ytor. Ibland kombinerat med belysning. Klickbara bilder.3 kommentarer:

ormbunke sa...

Det var inte lätt att hitta en favorit bland alla de fina vattenillustrationerna. Men klotet blev min favorit. Ha de gott. Anita

Pockethexan sa...

Det är så vackert, så vackert <3!

Dina bilder gör så att man känner det som att man själv är där fast man bara ser foton o det som höjer stämningen ännu mer är att du har delat in dem i olika teman.Så snyggt, så snyggt!!!

Nu måste jag bara åka över o se det med egna ögon fast det är ju det där med båt el. tunnel nu när man inte kan flyga...jag hoppas att jag ska komma över min noja mot att åka båt nu när jag inte har småbarn jag måste rädda om det skulle hända något men så är de ju det där att min rygg inte är så "förtjust" i vågerna när man åker, men det kanse finns dagar de inte blåser...!?

Kramis ifrån Pockethexan själv som är på jakt efter limmet "Repair extreme" men det är slut överallt o de andra glaslimmerna funkar inte på färgat glas, har du något förslag el. ska jag vänta tills det kommer in igen fast det inte vet när?

PS:köpte du något till er trädgård när du var på CFS o i så fall hur går det för de plantorna?
från en pion, eng.ros o klematis fanast!DS

Lisbet sa...

Jag hajade till vid krokodilen, som jag trodde först, eller är det en ödla?
Helt underbart!