16 oktober 2013

Onsdagstema - insats


Mellangrabben fick göra en insats och låna ut sina pokermarker när jag inte hittade något roulette i spelskåpet. När jag hämtade en kortlek i mina egna gömmor hittade jag plötsligt en påse med samme sons första tappade tand, från oktober 2000!

Någon som höjer?

16 kommentarer:

Kerstins foto sa...

Haha, vilket fynd! Lysande tolkning av temat. :)

Anonym sa...

Kanonbra tolkning av temat och skojig historia bakom :0)

Anneli - A'la Foto sa...

Så snygg bild, så perfekt tolkat! :O)

Annemor sa...

Nei, høyner ikke :)
Bra tolkning.
Ha en fin dag.
Mormor

http://www.starbear.no/mormor/2013/10/16/onsdagens-tema-innsats/

Margareta sa...

Gillar verkligen fotot och vad kul att hitta sådana saker i gömmorna. Jag höjer inte, åtminstone inte vad gäller poker - har aldrig spelat detta (om pengar) och det kommer aldrig heller att ske. Men säkert en spänning i luften och speciellt när de högre insatserna kommer fram.

Jag höjde min egen insats med försök till bättre välbefinnande under gårdagen och det är väl inte heller helt fel - pengar är inte allt i livet. =)

Violen sa...

Din tolkning är verkligen mitt i prick! Och vilket fynd du gjorde, blir nästan tårögd!
Ha en skön dag!

Tomtan sa...

Nepp! JAg höjer inte :D
Bilder på Oviksfjällen kommer säkert. KAnske redan i helgen för idag är de -4* och snökanonerna går varma i Bruksvallarna för våra landslagsåkare :D

Birgitte sa...

Flot fortolkning, må så håbe du ikke taber dem ;-)

Susjos sa...

Den var bra! ;-)

Anita - Malta sa...

Vilken underbar tolkning och vilket fynd ! Nä, spel är inget för mig. Speciellt inte om det handlar om pengar men annars roar det säkert väldigt många.

Trasslade till mitt bidrag så det blev allt annat än kul. Så kan det gå. Efter mycket tänk fram och tillbaka publicerade jag ändå men länkade inte hit. Här ska vi ha kul på onsdagar ;-)
Önskar dig en fortsatt skön onsdag Anni !

anemonen sa...

Perfekt och annorlunda tolkning och jag höjer inte:D

Freja sa...

Hahaha, jag kan gå all in, jag har små skattkistor för barnen där deras tappade tänder ligger i säkert förvar, kanske dags att använda dem nu!

Pockethexan sa...

Vilken läcker fototriss du fick till det där att du ser ner på saker blev passande på flera sätt, hi. O det blev en stor kontrast till min med sommarblommor som blommade i vägkanten. Han biologsonen gjorde ju en blominventering av vår tomt o närliggande mark o till vår stora glädje fann han några sällsynta veronikor som bevisar att vi har en "gammeldags" flora, så det märks att det ger resultat med böndernas Kravodlingar på åkrarna intill. De får inte bara tistlar på sina åkrar utan även små veronikor i havren o linen de odlar.

Kramis från en teälskande Pockethexa som e avis på din tebalja den e så grym o stor...som det ska va!!! Hur får du dit mönstret har du ett mönsterkort el. har du gjort det själv?

PS:min mor fick också blodad tand med att hålla på med fusing så vi är intresserade av att besöka dig igen, har du inplanerade tider? DS

BP sa...

Hahaha! Har jag hamnat hos fru ekorre hä!? Tänkte på den 13 år gamla tanden.
Kul med en annorlunda tolkning av "insats". Det är nog bara du och Marit som har tänkt i samma banor.
Kul!

oumberligating sa...

Härlig bild måste jag säga! Vore det inte trevligt om vi nästa gång du har "glasknåparkväll" med Frugan och Svärmor hjälptes åt att sopa bort alla glasskärvor ifrån bordet, sedan ta fram några pavor vin (till) och en kortlek så kör vi lite klassisk poker.
Klädpoker är också kul, men då vill jag inte ha Svärmor med!
Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: Det är synd om mig nu, jag är febrig och äter antibiotika, tack och lov mår Lilla Frun bra. Hon har stekt hamburgare till mig idag och kliat mig på ryggen...lyckan total alltså! Ses och hörs!

Kerstins foto sa...

Svar: Nej det visste jag inte om Mark. Man lär sig nåt nytt varje dag. ;)