Sidor

22 maj 2014

Norrlandsbesök minsann!


Gunilla från 365 Foton var i stan och hade lite tid att träffa vänner. Först fick hon en guidad tur på Hallwylska Palatset tillsammans med Janicke och Öbon, sedan anslöt jag till gänget. Vi åt lunch under Almarna och promenerade via Illums Bolighus till MOOD-gallerian.

Jag tvingade in damerna under den låga dörren till barntoaletten - där måste man titta i taket!Vi kikade in i Leilas nyöppnade butik
och blev bjudna på snittar och bubbel i en popup-butik med Kerbers tjusiga kläder.Efter att ha provat och handlat kläder på DEA tog vi en busstur till Söder där vi så lämpligt stannade utanför Chokladfabriken.Tog så trapporna ner till Fotografiska för en trevlig pratsam middag och otrevliga svartvita utställningar med Lotta och Janicke som varit hemma en stund för att passa vovvar.Sakta gå hem genom stan ...6 kommentarer:

Gunilla, alias PixelCat sa...

Det var en väldigt trevlig eftermiddag och kväll! Tack för att ni barnvaktade mig! ;)

Freja sa...

Så fantastiskt trevligt det låter och ser ut!

Susjos sa...

Ser så mysigt ut!!

Janicke sa...

Åh så fin dokumentation av en fin dag! ♥

Mias Mix sa...

Härlig kulturell dag o kväll! Många fina bilder. Så mysigt det såg ut på Leilas. Och chokladfabrik låter ju inte helt fel...

Erik Semlan sa...

Så fint du fångat dagens aktiviteter med väninnorna i dina mysiga bilder. Fotografiska har ett fint fik, både maten och utsikten är suverän.
Choklad är ju aldrig fel!
Inte att promenera genom stan heller. Hur lång promenad blev det?