15 mars 2015

Vi har vår i luften, var har ni er?


Tog mig en värktablett och gav mig ut i rabatterna på söndagen. Rensade bort gamla perenner och klippte visset. Så satte jag mig med tebaljan i det ostädade växthuset och tänkte att jamen det kan jag väl visa på bild?Men så såg jag att gräslöken tittade upp.Och att persiljan överlevt ännu en vinter.Direkt klippte jag bort de gamla tomaterna och sopade undan det värsta skräpet. Sedan satt jag ner igen och njöt än mer av mitt te!

(På lördagen satt jag i möte hela dagen för att bland annat boka sommarhalvårets arbetsdagar i butiken, så det var underbart att få vara ute i solen idag!)

12 kommentarer:

Beppan sa...

Vår vår ser inte riktigt likadan ut som er :-)
Härligt att få starta en ny växtsäsong - längtar....

HelenTh sa...

Vad härligt att kunna börja fixa och jobba i trädgården, det längtar jag till. Underbart att sitta i växthuset och njuta!

cissi sa...

Så mysigt det ser ut i växthuset! Här har vi också vår, riktigt lika långt har vi inte kommit.....men det är på gång! :)

Stare Ström sa...

Ser skönt ut där i stolen!

Susie på Stjärnarve... sa...

Det är precis så där det går till här! Man sätter sig ner för att ta en fika- eller rökpaus (jag varken dricker kaffe/te eller röker) men så ser man nått som måste åtgärdas direkt. Så vila sig är inte att tänka på.....
Och du, visst ser det bruna stora gräset snyggt ut - så länge bladen sitter på stammarna. Men när det ligger tusentals torra blad i hela trädgården då är dom inte snygga precis!
KRAM/Susie

Eva Trillian sa...

Vi har också vår i luften - men också i minnet och som längtan ;)
Fint att se allt som börjar spira!
Ett inglasat uterum - det är en dröm ... kanske dags att infria den ... "Pensionärskuvös" ... och en del av oss här hos oss är ju nästan där ;) Bra ursäkt!

kissed by an angel sa...

Someday I also will have a little wild, nice greenhouse and I will also sit there with a cup of tea and a good book...It's so wonderful to see how all the green grows.
Enjoy the sun and the enchanting spring awakening :)

Rost och rädisor sa...

Mysigt i ditt växthus och det är väl pauserna som räknas sen blir det ibland lite jobbat däremellan. Själv hamnar jag ofta i helt andra sysslor än vad jag först tänkt, ofta fotograferande eller arrangerande av blommor.
Trädgården är ett gott ställe att vara i när man har ont om man kan undvika att förta sig.
Allt gott
Anette

Freja sa...

så härligt det ser ut!

Ruben sa...

Det ser VERKLIGEN vårlikt ut hos dig. Särskilt fågelburen ger vårkänsla!

Ha det gott!
/Ruben

KajsaLisa sa...

Känns som riktig vår.

Marit Johansson sa...

Du har det verkligen mysigt hos dig!