29 juni 2015

En kitschig avslutning på en omfattande helg

I fredags vilade vi efter att både jag och yngste sonen fått magsjukor. Min berodde helt klart på en bit laxpaté, men sonens kan vi inte härleda.
Lördagens resdag är noga redovisad i min EFIT och söndagens nöjesfält i trissen. Sent på kvällen kom vi fram till Assmanshausen vid Rhen där vi nu bor i en läcker lägenhet ovanpå en av de kitschigaste restauranger jag någonsin upplevt. Se och fascineras!!

Helgbilden 

14 kommentarer:

Violen sa...

Riktigt häftigt, kul att se! Vi bodde betydligt enklare när vi var där. Vill minnas att vi köpte riktigt gott rödvin med oss hem!
Ha det bra! Hoppas att magsjukorna ärett minne blott!

anemonen sa...

Det var det värsta jag har skådat i inredningsväg. Jag blev trött bara av bilderna, men jag gillar dem för inte trodde jag man kunde inreda så tungt. Men visst jag har sett en del i Österrike som var lite väl övermöblerat. Men detta slog rekordet. Tihi Hoppas ni återhämtar er för det är inte kul alls när man blir sjuk på semestern.

Janicke sa...

Herregud, tänk att damma!! Hur var maten, om ni nu åt där?

Nette Cecilia sa...

Vilket överdåd men jag såg glasvindruvor i taket dom ....ja det är ju mina favoritmotiv ,kul att du delar med dig ,kram ,nette

Mias Mix sa...

Hoppas ni är friska igen. Magsjuka är inte kul... Men hu så hemsk inredning! Men jätteroligt att se :) Sakta men säkert närmar ni er Svedala igen, kör försiktigt och njut av semestern!

Micke sa...

Haha, var bland det värsta jag sett i inredningsväg. Fast, då det blir så här brutalt kan det ju funka :)

Sen det du nämde hos mig.. Det går cykla, men är egentligen ingen höjdare.
Brukar känna av det en hel del senare men känns lite som mer frihet på nått vis vara ute och cykla som jag tar några turer men väldigt långsamt.

Eva Trillian sa...

Ojojoj ... overload på intryck! :)
Hoppas ni båda kurerat er nu och mår riktigt bra igen!

HelenTh sa...

Men oj, det var nog det mest överpyntade jag någonsin skådat!! Vilket stället alltså!

Pockethexan sa...

Blir ni inte sjösjuka bara av att se rummen...hi, hi.

Det e bara så underbart att få följa med på er semester via dina foton o bildtexter. Hur hittar ni till allt Googlat innan el. bara upptäcker på plats? Sen e det ju så kul att vi har gjort en liknade resa när vi bilade med husbilen till Saint Tropez 2008.

Kramis från en avundsjuk Pockethexa

BP sa...

Nu fick jag ju faktiskt googla Assmanshausen för att kolla ortens läge alltså. Nu förstår jag varför interiören på den restaurangen är så kitschig. Byn/orten ligger ju nära Rüdesheim i vindistriktet och där gäller det att ta till lite (=mycket) extra. Japp, man ska ta seden dit man kommer om man säger så...

PS. Gillar toaletterna:-) DS.

Anni sa...

Maten var jättegod, två av oss åt hjortgulasch med spätzle och två åt grilltallrik. Personalen är underbart trevlig och skämtsam och lokalen, ja den är helt obeskrivlig. Jag fullkomligt älskar den!
Det f d hotellet ovanpå restaurangen har nog varit väldigt vacker en gång, det avslöjar trappräcke, blyinfattade fönster och annat, men nu är det som jag förstår det ombyggt till lägenheter. Det är svårt att vara granne med turistfällan Rüdesheim.

cissi sa...

Oj, vilket ställe! Undrar jag vem som städar där!

Anonym sa...

Gillar toalettlocken - mycket!
För övrigt var det kanske lite för mycket av mycket. :)
Men kul!

Ruth i Virginia

Marit Johansson sa...

Otroligt häftigt ställe men fy tusan för att dammtorka allt :)