07 juni 2015

Puuuh


Helgen har gått i trädgårdens tecken. Mina keramikfjärilar kom på plats, även om svinnet var lite större än jag önskat.Sedan har det rensat och klippts och fixats och hållts på.Och idag var det dags för årets upplaga av Öppna trädgårdar.
Nu är jag ganska mör.

13 kommentarer:

cissi sa...

Hoppas du hade många besökare i din fina trädgård! :)

Lotta sa...

Finfina fjärilar, har du gjort dem själv? Härliga lila blommor hos dig! Trevlig söndagskväll! /Lotta

Violen sa...

Måste vara roligt att visa upp din vackra trädgård för besökare. Det krävs väl en hel del förberedelser men nu kan du pusta ut och vila lite!
Ha det bra!

Laila sa...

Men vilka underbart vackra fjärilar. Har du gjort som själv alltså?
VArt så fint på din vägg ♥

Unknown sa...

Läckert med fjärilarna som svärmar upp mot skyn. Öppna trädgårdar har jag inte hört om förr, låter spännande – Berätta mer.
/Kiki

JaanaM. sa...

Va roligt!

Eva Trillian sa...

Vacker trädgård visar du upp och det ä r inte svårt att ana det arbetet som ligger bakom en sådan trädgård. Klart du är trött.
Hoppas nya veckan för lite vila med sig!

Janicke sa...

Hoppas du får några lugna dagar nu i din fina trädgård.
Sommarkram!

Anonym sa...

Men DU så vackert med fjärilsväggen!! Och fantastiskt vacker trädgård du har. Måste vara en fröjd att besöka!

Anneli - A'la Foto sa...

Vilka vackra fjärilar!! Det var riktigt fint på väggen! Det vill jag också ha fast i olika färger! :) Och vacker träd med fina Alliums i (har gått en hel vecka och funderat på vad den hetat och haft namnet men inte känt igen det så nu använder jag det hela tiden för att det ska sätta sig i minnet! ;) )

Härlig helg!

Leena sa...

Så fint det blev med fjärilarna! Och så vacker trädgård du har, en riktig dröm. Det blommar också lite tidigare än hos mig - nu har jag inte heller så många blommor för denna tid men allium har precis börjat öppna sina bollar. Och blåregnet är jag så avundsjuk på men vågar/vill jag inte prova i vår zon 4/5. Jag avskyr när växter inte klarar sig, jag är nog ingen pionjärsjäl.

Angående spetsgardiner för odlingslådor så såg jag det också men det hjälper ju inte mig nu för sniglarna är redan i odlingslådorna. Det är inga stora mördarsniglar utan de är pyttesmå - men hungriga! Men nu har jag lagt i kaffesump som de inte lär gilla och hällt i vitlöksblandning enligt receptet i senaste Allt om Trädgård. Så nu luktar det både vitlök och kaffesump från lådorna ... Sedan provade min man med svagström i en av lådorna (flera kontakter som han stack i jorden) men det verkade inte göra något speciellt. Jo, maskarna kröp upp. Så det har vi tagit bort.

Men idag såg jag att de har låtit bli den nya omgången bönplantor som har grott. Kanske har det flyttat när det var kalätet tidigare.

Ha det gott!

Nica sa...

Du lyckades ha din trädgårdsdag på min första bröllopsdag. Jaja dig! :)
Saknar dig.Pös å Älsk!

Mias Mix sa...

Roligt och inspirerande med trädgårdsbesök. Anar att du visade upp din egen fina trädgård. Dina fjärilar är ju helt fantastiska!!!