25 februari 2016

Det våras!


Jag brukar inte så några frön före 1 april, men i år kunde jag inte låta bli. Det kliade i fingrarna. Förmodligen kommer jag att få ångra detta, för fröna grodde fort som attan och småplantorna börjar redan dra iväg.Damen som ville ha virkade hårnät är uppenbarligen så nöjd över de tre hon fått att hon beställde ett beige också. Nystanet räckte till två, men hu så svårt det var att virka i en av de värsta färger jag vet! :-P

12 kommentarer:

BIRGITTA AHL sa...

Fina bilder som vanligt. Ha en fin dag!

lavendia sa...

Men vad har du sått som grodde så fort?
Damen gillar nog klatschigt beige, men det är inte min favoritfärg heller. / Britt

Vonkis sa...

Fler som fått liv i de gröna fingrarna ser jag :-)
Blir också lite nyfiken på vad det är som växer i lådan.

Anita Malta sa...

Men vad roligt att det gror så snabbt!! Det är bara att så på nytt om dessa drar iväg för det kliar väl i fingrarna igen framåt våren ;-) Fin bild på de små knottarna där en valt att försöka dölja de andra.

Vilken lycka att damen gillade s(d)ina hårnät !! Ja, beige är kanske inte det roligaste färgen men smälter bra in om man inte vill synas. Tycker att den är jätteläcker och skulle jag beställa en får du faktiskt virka i blått ;-)

Stare Ström sa...

Visst är det svårt att hålla fingrarna i styr! Man vill ju så gärna att det ska våras!
Vilken kul idé med hårnätet! Man jag gillar dina blå mera.

Ulrika Landin sa...

Fina bilder!

Susjos sa...

Oj vad det frodas hemma hos dej!
Om jag inte minns fel så hade jag en nästan likadan virkad "mössa" i just beige 1974(vet ej varför just beige?), en kompis virkade den till mej, eftersom Agneta Fältskog hade en sådan (fast blå!) när de vann med Waterloo...ska leta fram ett foto som jag ska ha i gömmorna!!!! ( om jag nu hittar det!)

Mias Mix sa...

De är så grymt snygga, även om jag håller med om att färgen är lite trist. Kan man ha en sån när man är hobbit eller alv? Bröllopsfesten ungdomarna ska ha hemma i Sverige ska vara Hobbitfest och jag har ingen aning om hur jag ska klä ut mig. Min son sa att du behöver inte klä ut dig för du är redan lika kort som en hobbit :)
Är det sallad? Förstår att det kliar i fingrarna. Jag har bara sått ärtskott ännu, det kan jag ha på fönsterbrädan och äta på mackan mm. SÅ himla gott!
Tack för dina fina ord hos mig! Ingen bebis ännu... Han trivs så bra där inne i magen där det är varmt o skönt :) 8 dar över tiden nu... Tänk om det blir 29:e, då fyller han bara år var fjärde år :)
Önskar dig en fin kväll!

Paula i pörtet sa...

Beige är inte min favoritfärg heller, man liksom försvinner in i tapeten om man så säger, men det är faktiskt mångas älsklingsfärg. Snygg var modellen hur som!

cissi sa...

Jag har bara kommit till trädklippningen än! :)
Fint hårnät även om det är i beige!

BP sa...

Det där med att så, ja.... Gjorde det en endaste gång och min koriander "överblommande" på bara några veckor. Gav upp efter det och åker till Tensta marknad i stället;-) Håller helt med dig om hårnätet, men vad gör man inte för stamkunder som säkrar ens pension - förhoppningsvis;-)

Marit Johansson sa...

Kul att fröna tog sig så snabbt. Jag har ju inte alls gröna fingrar men har faktiskt odlat upp groddar i veckan, blev hur mycket som helst :)