17 februari 2016

När en blogg tystnar

Visst har man undrat ibland när bloggar inte längre uppdateras. Har kanske skrivit en rad och fått kontakt, fått veta varför, men ibland inget hört. Så finns ju de där som man glömmer bort. Som kanske återupptäcks av att man ser en gammal kommentar eller en länk i någon annan blogg.

Och så klickar man och får se att bloggskribenten är död sedan en tid tillbaka.

Cecilia Artistas röst i bloggvärlden har tystnat.

6 kommentarer:

lavendia sa...

Så har jag också tänkt, men ofta får man ju inte veta. Om någon bara tröttnat, eller inte mår bra. Eller inte ens finns längre. / Britt

cissi sa...

Jag tittade själv in på hennes blogg ibland, så tråkigt det som hänt.

Eva Trillian sa...

Men åh ... Så sorgligt!

BP sa...

VA!!!!!! Det visste jag inte. Hon var ju en väldigt flitig fototrissare och vi har väl kommenterat hos varandra då och då. Såååååå himla trist. Nu måste jag ta reda på vad som har hänt... Mr. C eller...

Anonym sa...

Nej men vad läser jag nu... Visst har man funderingar kring tysta bloggar men oftast tänker jag att personen tröttnat... Sorgligt.

Mias Mix sa...

Hoppas inget allvarligt har hänt...
Jag har faktiskt tänk skriva en instruktion till min familj om jag skulle gå bort, så de kan informera på min blogg och facebook. Har bara kommit till tanken ännu... Har även tänkt skriva ner vad som behöver göras med firman mm. När min syster dog pratade vi om hur viktigt det är att vi även vågar prata om hur vi vill ha begravning mm. Jobbigt men viktigt.
Men nu hoppas jag verkligen att Cecilia bara har tröttnat. Precis som Hanna på http://stillshootingfromthehip.blogspot.se/ Men hon instagrammar för fullt :)