Sidor

30 juni 2016

Remember that Italians can be nice!

Idag blev det en utflykt till ett stekhett turistfyllt Venedig. På återvägen mötte vi en åskskur av det gigantiska slaget, det blev krypkörning uppför vägen. Så behövde vi tanka och som tur var hade macken tak, men den var obemannad så när makens 50€ försvann i maskinen utan att vi fick någon diesel var det lite kris. Han ringde kundtjänst som inte pratade annat än italienska och inte ens med honom. Men det kom en annan bil som skulle tanka och föraren hjälpte maken genom att ta kvittot och ge maken en ny sedel! Han skulle sköta klagomålet nästa dag när macken var öppen.
- Remember that Italians can be nice, sa han när han åkte.

8 kommentarer:

Cari sa...

Fantastiskt! Vilken underbar hjälpsam man.

Vonkis sa...

Vilken medmänniska!

Paula i pörtet sa...

Nu trillade hakan ner på mig, se där vilken gentleman! Så roligt att märka hur vänliga en del människor är, det bådar gott! Trevlig fortsatt semester!

Karin sa...

Italien är ett underbart land, och har ett vackert språk och med snälla och hjälpsamma människor. En riktig 10-poängare!
Ha det gott, och njut nu riktigt av semestern!
Kramar Karin

BP sa...

Det var verkligen otroligt omtänksamt och hjälpsamt av killen. Otroligt! Nu tycker jag iofs att "Italians ARE nice", men vilken reklam han ändå gjorde för sitt land (som dessutom är utslagen ur EM).

Mias Mix sa...

Vad glad man blir när man möter dessa varmhjärtade personer!!

Janicke sa...

Så fantastiskt! Det finns hopp om mänskligheten.

Annette sa...

Vilken härlig historia, som ju dessutom är sann! Vilken gentleman, fram för fler sådana!