Sidor

28 november 2016

Monthly Makers - metall!


Det här hörnet av trädgården hyser flera bidrag till gångna Monthly Makers-teman och utsågs därför även till månadens slagfält. I höst/vinterskrud syns allt så mycket mer än när trädgården är grön!Men där uppe, i grenklykan, skulle jag skapa det jag hade tänkt göra redan i somras.Jag klättrade upp i trädkojan med järntrådar och tänger och började arbeta. Det var lite för kallt, mina fingrar blev stela och jag ville bara gå in igen.Inte så konstigt att mitt spindelnät ser ut som en skrynklig gammal gumma. Jag borde gjort detta när det var plusgrader ...

11 kommentarer:

Karin sa...

Härligt med julmarknader av bra kvalité! Vi åker till Köpenhamn i morgon på en utlovad härlig julmarknad. Kul!
Spindelnätet blev fint!
Adventskram!
Karin

Wilda sa...

Vilken härlig installation! En bra inspiration till Halloween-pyssel också ;)

BP sa...

Svar: Nej, har inte reflexen kvar. Tog inte bort den när jag tvättade och sedan torktumlade jackan. Så reflexen löstes upp och "delades upp" kan man säga. Med andra ord är den död. Letar febrilt efter en ny som är lite roligare och som man inte behöver ta av när man slänger jackan i torktumlaren...

Ida sa...

Kul idé! Älskar din vägskylt också :)

Mikaela sa...

Äsch, jag tycker det blev riktigt fint och effektfullt trots frusna fingrar ;) Kul att ha dekorationer i träden, särskilt nu när allting syns så väl som du säger!

Anonym sa...

Rolig ide! Du inspirerar verkligen!
Ha en bra dag!

Annette sa...

Jösses, du är helt fenomenal! Vilka konstverk!

Alicia sa...

Menar du att du knöt nätet med alla sina tvärtrådar på plats i trädet? Wow! Jag hade nog safeat och gjort stommen inne i värmen för att sen bara montera det i grenen, men detta får ju ett mycket mer verklighetstroget uttryck eftersom det formas av hålrummet mellan grenarna. Väldigt fint trots frostbitna fingrar! Fattas bara ett Honmonster nu då!

Mary Sane sa...

Åh vad jag älskar erat sagohörn i trädgården! <3 Så mysigt och inspirerande. Spindelnätet blev jättefint och en sån kul detalj till hela härligheten. :)

Grahnslöjd sa...

Vad häftigt!! Till våren tänkte jag göra lite trädgårdsdekorationer, kanske ska testa detta då!! Blev jättefint!!

Janicke sa...

Vilken underbar fantasi du har!
Superfint spindelnät blev det ju.
Nog för att jag är sugen på flera av dina fotoutmaningar men denna, Monthly Maker, skulle jag inte klara av. Möjligen nästa liv, då ska jag göra nytt försök med Levande verkstad!
Curly scarlet, där ska jag dock härma dig!