26 september 2011

Tema fredag - höst!?


Kan bara konstatera att det var rena brittsommaren på Gotland där jag tillbringat en långhelg med väninnor! Men om jag lyfte blicken så hade träden faktiskt mer höstfärger än vad de har här hemma i Stockholm! Det var sagolikt vackert!
Fotot är taget i Ulla Haus sanddyner på Fårö igår, söndag.

7 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

Av din berättelse så förstår jag att du var norröver. Här på sudret är det inte alls så höstlikt med bladfärger ännu! Det är faktiskt något som förundrat mig under åren här. Det är sån otrolig klimatskillnad mellan norra och södra Gotland. Men det är klart, det är ju 20 mil från norra änden till södra udden.
Du skulle ha hört av dig och kommit förbi en sväng, men jag förstår att med bara en helg att vara här så är schemat fullspikat!

Anni sa...

Susie; vi var över hela ön - i samtliga väderstreck! OCH ett välmatat schema ;-)

anemonen sa...

Oj så härligt det låter. Hoppas vi får en lång hööööst.

SigridfraEnget sa...

Härligt!

B i r g i t t a sa...

Sanden ser ju varm ut :) Jag fastnade för det lilla strået och dess skugga. Sedan började jag fundera vad klockan kunde vara med den skuggan - gissade 14 ca.
Vad konstiga tankar kan vara och fara :)
Glad höst på dig Anni!

Jah Hollis sa...

I Ullahaus sand har även jag vandrat för 100 år sedan (ungefär). Gotland på hösten är nästen en bättre upplevelse än mitt i sommarinvasionen.

Pumita sa...

Det är väl dina byxben som avslöjar att det inte är så varmt i luften som det ser ut. Underbar bild! Men höst? Njae, vägrar tro det. ;)