Sidor

06 september 2015

Skrotarhelgen


På fredagen hade vi sedvanlig träff inför lördagens Tjejmil. Pimm's, knytis och Polly hör till traditionerna.  Det var sjunde gången vi hade uppladdning och i år var vi fem som träffades.

Sedan var det stopp i tågtrafiken hem. Jag ringde och väckte maken som fick komma och hämta mig. Passade på att fånga upp två okända ungdomar som tacksamt tog emot skjuts hem, men den stackars ensamma killen med namnlapp runt halsen (säkert n0lla på KTH) skulle resa ännu längre, så honom kunde jag inte hjälpa. Sådant gör ont i mammahjärtat.På lördagen var loppet, men jag vaknade med dubbelt näsblod och bestämde mig för att lyssna på kroppen. Var frusen och mådde inget vidare. Stannade hemma.På söndagen spöregnade det hela dagen ända till kvällen. Dottern skulle komma på middag, men det var stopp i tågtrafiken, Suck. Maken fick hämta henne.

Sedan fick vi belöningen! Vem behöver norrsken, jag bara undrar?

9 kommentarer:

Violen sa...

Otroligt vacker avslutning på en tuff helg!

anemonen sa...

Fy så trist att behöva ställa in när man har längtat och väntat på något, men strongt av dig att lyssna på kroppen. Alltför många kör över sin. Det där med tågförseningar tillhör vanligheterna numera verkar det som. Det löste sig till slut och milde tid vilken ljuvlig bild. Helt enkelt bedårande vacker. Jag hoppas du har kryat på dig nu.

BP sa...

Pimm's - lever du kvar på 1970- eller 1980-talet. Trodde inte ens att du var född då. (Har aldrig druckit Pimm's faktiskt - ooops)

Synd att du fick ställa in tjejmilen, men klokt att lyssna på kroppen.

Å här regnade det också hela d"""a dagen med översvämningar överallt. Suck. Men bilden du tog är WOW. Själv såg jag dubbla regnbågar ikväll. Inte alls lika tjusigt som din bild;-)

PS. Tur att du har en make som ställer upp! DS.

Susjos sa...

Vilken tur att ni träffades dagen innan Tjejmilen och fick njuta av Pimms! Är så glad att jag gick in "din" butik den där första semesterdagen och kunde leverera den flaskan..och få träffa dej IRL!!!
Vila nu så du snart är på benen igen!
PS. Halsbandet jag köpte från dej är magisk vackert!!! DS.

KajsaLisa sa...

Pimms, härligt. Sist jag och min kompis var i London hällde vi i oss två kannor på en Pub.

Beppan sa...

Kul med traditioner - särskilt så nyttiga som tjejmilen. Men så synd att du blev dålig!
Trist med dessa tåg som inte fungerar när dom borde.
Vore det vinter och svinkallt kunde jag förstå liiite bättre att de strejkar.

Marit Johansson sa...

Otroligt läcker sistabild. Klokt att lyssna på kroppen, bara att ta nya tag inför nästa år istället :)
Sv: Jo nästa gång jag är på matmarknad ska jag försöka vara lite modigare haha

Mias Mix sa...

Trist att behöva ställa in men klokt att lyssna på kroppen. Vilken underbar man du har som hämtar, skjutsar, kommer med te, plåstrar om dig! Honom får du vara rädd om :)
Helt sagolikt vacker bild på himlen!

cissi sa...

Din sista bild var riktigt läcker. Och bra gjort att ta det lugnt när kroppen säger ifrån. Hoppas det känns bättre igen!