Sidor

21 september 2018

Trädgårdsutställningen i Appeltern (2 av 3)


Fortsätter med bilder från idéträdgårdarna i Appeltern.Låter bli att kommentera, så får ni njuta eller skippa bilderna. Information finns i första inlägget av de tre som mina utvalda bilder visas i.


Här ligger en del av idéträdgårdarna på rad. Ser ni hur mycket folk här är? Ingen trängsel direkt ...7 kommentarer:

Trädgård i Torslanda sa...

Tänk vad mycket man kan göra med färg och olika material. Min favorit var nog ändå metalldekorationen i trästaketet. Litet inslag men mycket vackert. Sedan gillar jag konst i trädgården av alla möjliga slag. Allt från urnor till annat, om de smälter in fint och här fanns det ju många exempel på det. Tack för att du visar.
Ha det fint
Helene

BP sa...

Några riktigt udda installationer där. De flesta var inte direkt i min smak, men betongbordet med bänken och speciellt gabionen var det. Tror att jag blev aningen bortskämd av dig med den första trädgården du visade upp;-)

Villrose sa...

Fine farger og former!
Hvor er publikum?

God søndag!

Eva Trillian sa...

De första bilderna med urnorna och det vackra planket med det konstnärliga insticket i metall är bilder jag njuter extra mycket av! Tack!

Maribel sa...

Hej Anni!
Vad fina detaljer, som man ser när man tittar på dina bilder. Böljande vackert gräs och ett träd som växer ut genom muren. Måste varit skönt att strosa i lugn och ro, ser inga andra besökare.
Ha det fint /Marika

Lena i Wales sa...

Vilken härlig tuin! Ser så rogivande ut.
Ha det bra!

Åke sa...

Oj så mycket läckert!!! Tack för att du delar 🤗