18 maj 2011

MusikoFotoautomaten - kärlek

Jisses, här sitter jag och glömmer bort veckans kärlekstema, fast nästan hela inlägget är klart! Jag försökte förgäves komma på en gammal favoritlåt och i väntan på det lät jag inlägget vänta.

Ikväll gav jag upp, tänkte att jag får lägga in det jag har (jag brukar ju gnälla på de som lägger in för många videos eftersom inläggen blir svårladdade) och då - såklart - som en blixt från klar himmel säger man ju. Plötsligt visste jag bara vilken låt det var!Men jag börjar som jag lovade, med Schweiz bidrag till ESC i lördags, en söt och trallvänlig kärlekssång som kom sist i finalen!
Därefter en riktig godbit. Jason Mraz är en klar favorit, jag såg honom på Fryshuset för något år sedan och irriterar mig väldigt på att han bara åkte till Danmark förra året. Vill ha mer! Om jag förstått rätt så finns inte denna underbara låt på någon cd heller:
Åter till Jim Croce. Fantastiske man! Underbar text, underbar melodi. Underbar mustasch!
En barndomssynd - detta var innan jag upptäckt Bruce, som ni nog kan ana... Ack ja, det var tider det!
Och så den jag letade efter. Inte sjutton heter han Hansson, som jag förgäves googlade på. Harry Nilsson, såklart. 1972 och har inte rostat än!5 kommentarer:

Mia sa...

Nu snackar vi kärlek...tror t.o.m att det måste vara ett stort K!!!

Susjos sa...

Åh..David Cassidy!! Så söt han var :) Men jag var mer kär i Donny Osmond...minns låten "Puppy Love"...suck!

Du måste kolla in "Min" kärlekslåt i bloggen idag,det blir bergis årets sommarplåga: "Om sanningen ska fram,vill du ligga med mig då?"
Den är helt underbar!!

Pialotta sa...

Här har du verkligen valt låtar och artister som jag absolut inte lyssnat till tidigare .. ja det ska väl va David Cassedy då i sånna fall :)
Mycket kärlek har du fått in Anni :)
Love Love Love.. med The Beatles ;)
Ps. Bekymra dig inte om du inte ser dina kommentarer hos mig.. blogg.se är konstiga ibland.. En del sållar de bort som skräppost. Jag rättar till det när jag loggar in där:)

Mia S sa...

Åh.. Dvid Cassidy..min första STORA kärlek ;)

Hej på dig och kram ♥

Mia S sa...

Ja..?? David Cassidy..då !!