Sidor

04 augusti 2015

Mina vänner finns i datorn - också!


Det är otroligt häftigt med alla kontakter som skapas genom cyberrymden, otroligt häftigt med alla dessa människor som möts utan att känna till varandra - och så en dag står de öga mot öga med varandra i verkliga livet.

Jag har berättat det förr, att jag fått ett 50-tal nya vänner genom ett slutet forum på nätet. Inte ett dejtingforum, utan ett för en stor samling människor med liknande intressen (eller problem, beroende på hur man ser det). Nästan alla dessa vänner har jag också träffat IRL (in real life) och det har verkligen varit helt fantastiskt!Igår åt jag middag i Gamla Stan med Razzy, Janicke och Agneta. Vi har träffats väldigt många gånger genom åren och har alltid trevligt tillsammans, oavsett vad vi gör. Den här gången provade vi oss igenom restaurangens vinsortiment för att hitta det vin Janicke fått först. Det skulle ha varit en Zinfandel enligt kyparen, men sedan påstod han (genom sin kollega) att det var en Cabernet Sauvignon. Vi fick nästan smaka på det dyraste vinet, men det såldes inte på glas, vilket servitrisen inte tyckte känna till. Tur att hon hade ärliga gäster som berättade det för henne!Idag fick jag förutom besök av två cyber-väninnor som gjorde stan, också överraskande besök av Susjos! Tänk, efter 8 års internetkontakt, flera års spanande efter färgstarka boor på melodifestivalsändningar och på senare tid oavbrutet Wordfeud-spelande fick jag äntligen krama om henne! Dessutom hade hon med en flaska Pimm's till mig, som tack för boken jag skickade tidigare i somras.Och om ni inte anat det, så är hon precis samma energiknippe i verkligheten som i sin blogg!(Bilderna är mobilbilder och tål tyvärr inte att klickas på - varför, varför hade jag inte kameran med?)

7 kommentarer:

Janicke sa...

Åh vilken härlig skildring! Jag kan inte nog tacka cyberrymden och gamla forumet. Kraaaaaaaaaaam ♥

@ Kaptenen på min bild stod med handen på ratten medan han körde och kollade ut genom förluckan.
Ja augusti har tagit sig men inte när jag tog bilden. Den första soliga dagen på länge.
Ångorna fick jag applåder för på kursen, det var kul!

BP sa...

Alltså Susjos har jag koll på, men det har ja då aldrig lyckats med dig;-)

Susjos sa...

Alltså- du kan inte ana hur nervös jag var innan jag klev in i din butik igår! Inte undra på att jag höll på att svetta ner din butik helt och hållet, haha! Men det var verkligen SÅ KUL att äntligen få träffa dej Anni!!! Underbart att få krama om dej,så fin och underbar precis som jag visste att du är!!!! Så kul att få överraska dej!! Jag kommer tillbaka!!! Varm Kram!!!

Razzy sa...

Ja tänk allt va inte bättre förr :) Å jag är själaglad att jag har träffat dig och de andra. Kram

Nette Cecilia sa...

Tänk så många fina upplevelser du haft ,har inte hunnit vara inne här på länge så mycket bär du får ,jag har också 3 krusbärsbuskar som är fulla med bär ,svartvinbären får jag nog koka gelé på nästa vecka ,vart har sommaren tagit vägen ,tiden går överfort ,ja nu kom det röda under jag hittade tydligen på ett nytt ord. kram Nette

Marit Johansson sa...

Vilken härlig kväll. Tycker att dina mobilbilder fungerar alldeles utmärkt!

Mias Mix sa...

Så himla roligt! Jag har träffat Cissi från Nyköping 2 ggr och det känns som det blir fler. Vore kul att ordna en större bloggträff någon gång där alla som vill kan komma. Eller så bokar vi alla en resa till Malta och hälsar på Anita :)