Sidor

16 augusti 2015

Röj och kalas


Inspirerad av alla prylar på hotellet i Bryssel har en enorm röjning startat här hemma. Den var redan på gång, eftersom maken flyttar ut sina saker ur vårt tidigare gemensamma arbetsrum och jag ska få ha det helt för mig själv, men nu var det rejäla spinnoff-effekter. Ett stort skåp åkte ut liksom alla gamla inspelade VHS och mycket annat är på gång.På lördagskvällen kom den utflyttade sonen och såg fascinerad på röran, sedan åt vi en härlig grillmiddag med alla tre sönerna hemma.På söndagen fyllde min bror 60 så vi packade bilen full av ungar och en svärson och åkte för att fira honom.Och vi pussade på hunden som ville vara med, men är så stor och stark att han får ligga vid sidan om.Och så förevigade jag de tre nyförlovade kusinerna med respektives händer. Vilken kärlekssommar det har varit!

15 kommentarer:

Violen sa...

Kärlekssommar låter ljuvligt! Tre kusiner som förlovar sig samtidigt, vilket sammanträffande!

anemonen sa...

Wow kärlekssommar och tre förlovningar inte dåligt det. Du har hunnit med en hel del i helgen och då går den fort nästan alltför fort tycker jag ibland. finfina bilder som beskriver din helg.

Beppan sa...

Vilken härlig helg du haft! Både kreativt och festligt.
Och så kusinförlovningarna - planerat tillsammans?

BP sa...

En väldigt omväxlande helg skulle jag säga med världens bästa väder dessutom. Kärlekssommar låter härligt och vilken kul bild tu tog på de nyförlovade paren. Love it!

Mias Mix sa...

Härligt efteråt när man har rensat och röjt! Kul med kalas och härligt med all kärlek! Starkt av dina föräldrar att vara gifta i 60 år, det är stort!
Och ja vi hittade massa svamp i skogen :)
Och jag har redan skrivit ut dit recept på knäcket och ska prova det också! Tackar!!

Unknown sa...

Allt finns representerat i detta sommarhelgsinlägg.
Den store hundens ansikte var bland det sötaste jag sett på senaste tiden.
För att inte tala om gosakerna på bilden innan, mums.
/Kiki

Susjos sa...

Så härligt med all kärlek!!! Och kalas för storebror!
Har läst om er resa till Bryssel, så mycket strul, mamma mia!!!! Å vilket hotell, och en riktig affärskvinna verkade hon var den där hotelltanten!!!! Tintin museet låter spännande!!! Å jag älskar "Leffe" ;-)

Barbro sa...

Mycket mums och kärlek i dina bilder!
Vovven är ju enastående.

Eva Trillian sa...

Den berömda spinn-off-effekten ... en av de stora anledningarna till att man drar sig för att börja rensa :)
Så många förlovningar :) Härligt romantiskt och hoppfullt!
Sv: Kriminalare och skräck läser jag inte. Deckare läser jag om man tänker att det är Agatha Christie, Maria Lang mfl i den stilen :) Jag undviker också, numera, svensk nutida litteratur (det här är en fördomsfull åsikt som egentligen kräver lång förklaring) som jag finner nedslående (vilket säkert inte gäller ALL svensk nutida litteratur, jag kanske bara har haft otur). Verkligheten, den lever jag i - jag behöver inte läsa om den.

HelenTh sa...

Vilken härligt helg! Röja är underbart skönt, något man gör alldeles för sällan. Maten och tårtan ser riktigt god ut och kärleksbilden är fantastisk.

Janicke sa...

Fin idé att ta bild av händerna. Och tack för vovven!

Annette sa...

Vilka härliga bilder! Maten, med grillade persikor, ser ju så god ut! Och hunden... gudomligt söt och så fint foto taget ur det perspektivet. Blir nostalgisk när jag ser alla VHS-filmerna. Kan man verkligen kasta dem..? :o Något jag tycker är litet oroväckande, är att det byts medieform så snabbt. Från smalfilm, diabilder till VHS och vidare till DVD. Det man sparade för länge sedan kommer man ju inte att kunna se efter ett visst antal år när tekniken utvecklats vidare. Gillar inte den tanken riktigt. Men dina helger andas i alla fall optimism!

Cari sa...

Vilken härlig helg.
Så fin sista bilden är. Funderar så vilken hand som är din dotters :-)

Anni sa...

Dottern är kl 15, en kusin har klocka och en kusin är kl 18. handen längst ner till vänster är japansk :-)
Förlovningarna ägde rum med start upptill i juni och sedan klockvis med blott en veckas mellanrum i juli.

Anita Malta sa...

Röj och kalas låter som en härlig blandning att förena nytta med nöje. Helt underbara bilder, ja även den första som domineras av en blå ton och läcker vinkel ;-) Godsakerna frestar och vovven så otroligt go och söt !! Sista bilden, en riktig fullträff. Romantiskt, hoppfullt och bara sådär helt underbart !!!