Sidor

23 augusti 2015

Tre flygplatser, varav två i onödan


Tre halvtrista mobilfoton från en resa med förhinder. Först ut är Kastrup, flygplatsen i Köpenhamn. Hit ville vi inte.Sedan hamnade vi i en buss på plattan i Frankfurt. Hit ville vi inte heller. Vi lät de andra stressa ut ur planet och satt lugnt kvar för att inte behöva stå i bussen längre än nödvändigt. Det var 38 grader varmt ute.Och så till sist. 12 timmar senare än planerat. En stängd och igenbommad flygplats i Bryssel. Om resan har jag skrivit tillräckligt många inlägg nu, men bilderna passade rätt bra till Fototriss första omgång efter sommaruppehållet.

5 kommentarer:

Violen sa...

Inte det roligaste sättet att vara på väg på! Snarare riktigt trist och frustrerande men vad jag har förstått hade ni trevligt i Bryssel!

Annette sa...

Ja, hjälp, det var verkligen att vara på väg. Länge.

Kul att dokumentera det ändå, det var ju trots allt en del av resan. Tidigare var jag bättre på att fotografera både det som var bra och det som var mindre bra. På senare tid fotar jag nog mest det som är bra. Det insåg jag när jag tittade på foton som min yngsta dotter tagit när vi var i Italien förra året. Hennes bilder gav en bättre helhetsbild, medan jag fotat det jag ville komma ihåg. Skall lära av dig och min dotter :)

Anonym sa...

Trist! Men fint dokumenterat!

Anonym sa...

Nej inte är det alltid så lätt att vara på väg... Särskilt inte när man inte kan påverka saker själv... Fint dokumenterat!

Åke sa...

En tråkig baksida, men på väg helt klart!