03 mars 2016

En ny erfarenhet och några fynd


I mitt lilla centrum finns en restaurang som sonen och jag alltid tyckt sett lite mystisk ut. Lite som ett tillhåll. Under alla år jag bott här har jag aldrig satt min fot därinne. Men i måndags ville en väninna bjuda mig på lunch, just där! Och jag insåg att det var ju ett ypperligt tillfälle att få se hur det egentligen var med tillhållet och mysticismen.

Hehe.

Det var en alldeles normal kinakrog, med lunchbuffé. Stora ljusa lokaler, helt okej mat. Visst, utsikten är mot en parkeringsplats, men det upplevs värre utifrån än inifrån.

Så idag tog jag med sonen dit på lunch, så att han också fick se hur ofarligt stället är!Sedan gick vi till Erikshjälpen och fyndade. Tänk att det fortfarande går att få handbroderat och vackra linnehanddukar för inga pengar alls. Mig spelar det ju ingen roll vilken initial som broderats på handduken!8 kommentarer:

Lotta sa...

Alltid kul med nya matställen och vilka jättefina fynd du gjort. Jag förstår inte folk som inte uppskattar så fint broderi! Ha en fin kväll! /Lotta

Violen sa...

Kul att pröva nya matställen och den här gången blev det ju bra! Vilka vackra handdukar du fyndade! Undrar just om det är någon som sitter och broderar initialer på handdukar och lakan nu för tiden!
Ha en skön kväll!

Mia Eggimann sa...

Så fina handdukar, måste gå på second hand snart, bara att jag kommer hem med så mycket böcker.

Beppan sa...

Så vackra linneting du fyndade!
Håller säker många generationer dessutom.

Llh sa...

Så trevligt att få sina fördomar krossade!

Vackert hantverk och faktiskt något av en massvara en gång i tiden. Minst ett dussin av armé sort skulle det finnas i hemmet.

Llh sa...

O dessa alerta stavningskontroller - varje sort skulle det vara :)

Anneli - A'la Foto sa...

Så härligt när ens förväntningar/fördomar inte slår in utan visare sig vara något så mycket bättre! :) Bra att du visade det vidare till din son! :)

cissi sa...

Några såna ärvda linnehanddukar har jag i min vård. Jag spar på dem och använder dem bara vid högtidliga tillfällen. :)