17 december 2011

Stök o bök o första snön


Med tanke på att jag inte sovit sedan kl 03
tycker jag att jag är rätt energisk.Men det tar väl slut på glöggträffen i eftermiddag ...


9 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

Va!? Har ni snö i stan? Här är det regn och åter regn som gäller idag. Inget kul alls när man som jag tänkte dekorera lite även ute. Men...det är ju bara vatten!
TREVLIG HELG
Susie

Ninja sa...

Glöggträff lät mysigt :)

Ann sa...

Ser ut som mitt kök ungefär :-)

Snö lär nog komma för andra gången här i morgon. Det har blivit kallare och då kanske den kan få ligga LITE och LAGOM...

Cari sa...

Korintkakor ser det ut som (det har jag också bakat) men vad är det på andra bilden?

Anni sa...

Det ser ut som korinter och smakar som korinter, men det är torkade blåbär och hackade pistagenötter i kakan! Med samma grunddeg gjorde jag två andra smaksättningar; vit choklad + pumpafrön och smarties + hasselnötter. Den på bilden är den minst lyckade.

Godiset är knäckbräck, finns på Arlas hemsida. Jag kommer att göra traditionell knäck också, men dottern vill ha den nötfri.

mammi sa...

Man kan ju bli hungrig för mindre, ser så gott ut. Vi har bara blåst plus lite duggregn och något ynka +grad.
Kram

Anne-Lie sa...

Konstigt nog hade jag missat ditt tidigare inlägg om bröllopet, en upplevelse som jag har haft nöjet att få berättat för mig tidigare. Å du bilderna undrar jag om jag inte var med när de togs;-)

Gillar din lördag som så fint avslutas med vitt på backen! Ser faktiskt så ut utanför mitt fönster idag när jag vaknar;-))

Susjos sa...

Fler än jag som har sömnbekymmer?
Bilderna ser goda ut!

Pockethexan sa...

Kul att vi bakar båda två men jag undrar hur GI-vänliga dina nötkakor är...!?
(men de ska de ju inte vara <;D Mums!)
Vad tror du som bakexpert (du bara definitivt oftare än mina ca. 3 gånger/år) om mina julbaksböcker en med GI recept o en mer vanlig, fast väldigt ovanligt god bok eftersom det är Mia Öhrns bok/recept, tycker du att det verkar vara något att ha o håller du med i mina kommentarer om hur det är att baka lussekatter med dinkelsikt?

Vad gulligt att du också gilla gossarna bäst i Lussetågen, jag har verkligen varit en stolt mamma som har suttit där med tårana i ögonvrån av stolthet o att man är så rörd över att det är så vackert. Speciellt eftersom han min lille nästan är 2m +strut har det varit lite kämpigt ibland att få plats.. El. som när de ska sjunga i skolan för alla övriga elever o det i en förortsskola där de kallar struten för någonting annat (den där struten som man använde sig av i skolan förr i tiden) det är verkligen starkt gjort!
Men när han sjöng vid Riksdagens högtidliga öppnande (då utan strut o andra sånger..) var det en viss Kung som inte följde schemat o stannade och lyssnade de 5 min som var avsatt för det i programmet utan gick vidare med sitt följe redan efter halva tiden...
Så det är fler som inte uppskattar skönsång, där var det visst KDs partiledare som visade störst intresse o stannade till o lyssnade vid intågandet allt enligt sonen (o vi bandade TV-sändningen...konstig mamma man e som e så stolt över sin son! Speciellt när jag själv är så usel på att sjunga o klappa takt att alla tre barnen har bett mig att vara tyst...tur att det inte är någon som klagar på DIF-matcherna <;D

Kramis ifrån en som har missat att höra av sig så på en v. därför blev det så långt!

..o vi ser ut att ha fått mycket mindre snö än var ni har fått norr om stan!