Sidor

21 april 2013

Veckans fönster - bevakat


Det lilla runda fönstret i vaktkuren vid Drottningholms slott
måste ju anses väl bevakat!

8 kommentarer:

Erik Semlan sa...

Snyggt foto. :-)
Det ser onekligen ut som att denna soldat vaksamt noterar vad som händer runt Drottningholms slott. Allmänheten kan ju röra sig ganska fritt kring slottet och i den fina slottsparken.
Soldaten ser nog ganska allvarligt på sitt bevakningsuppdrag.

larans sa...

Ytterligare ett fint och bra foto på det mest populära motivet till veckans tema!

Pumita sa...

Snyggt fotat! Skulle tro att även han känner sig bevakad. ;)

Susanne sa...

Hmm, han ser farlig ut med vapnet, men minen säger något annat.

Jah Hollis sa...

De är populära till detta tema, kungens väktare. Och de passar ju perfekt. Men frågan är hur de klarar det om det verkligen smäller?

Leena sa...

Klart bevakat. Undrar om han verkligen spanar efter något farligt och förbjudet eller bara är uttråkad och låter blicken vandra mest han tänker på annat ...

Violen sa...

Snygg bild med ett välbevakat fönster! Men visst måste det vara trist att stå där även om han inte ser alltför uttråkad ut!

Leena sa...

Hej igen! Nej, tyvärr var vi inte inne i något av Gaudis hus. De kan besökas mot avgift men är privatbostäder nu. Vi hade för ont om tid så vi tittade lite mer grundligt på la Sagrada Familia som jag blev mycket imponerad av, speciellt invändigt. Utvändigt tycker jag att byggkranarna och näten stör lite för mycket. Men invändigt är det ljust och vackert, den tar andan ur en! Det får bli en längre tripp till Barcelona/Katalonien en annan gång. Där finns ju så mycket annat också, muséer med Picasso, Miro och Dali m m. Och vingårdar och badstränder ...