06 oktober 2014

En bra helg, helt enkelt


På fredagskvällen träffade jag tre glaskollegor, vi har hängt ihop i ganska många år nu och träffas lite då och då. Alltid lika inspirerande!På lördagen var det dags för keramik igen, jag gjorde bland annat en ljuslampett. På kvällen såg vi på filmen om Liberace (Behind the Candelabra). Oj, så bra Michael Douglas var!På söndagen började jag med att baka bullar, sedan satte maken och jag igång med att tömma garaget.Dottern kom på fika-middag-film-sova över-besök. Mysigt! Mina föräldrar och en av barnens kusiner kom för att njuta av bullarna. På kvällen satt dottern och Lilleman med sina broderier framför en Harry Potterfilm samtidigt som ......  maken och jag röjde runt i all bråte vi plockat ut från garaget. Det blev rejält med sopor och ett stort, stort lass att ta till Erikshjälpen. Så skönt!

4 kommentarer:

Violen sa...

Fullmatad helg som vanligt! Nystädat garage, det måste kännas bra! Bullarna ser delikata ut, de påminner mig om att mina är slut så nu får jag ta mig i kragen och baka. Då kommer det att dofta så där härligt som bara bullar kan dofta!
Ha en skön kväll!

Anitas Malta sa...

Glaskollegor låter väldigt kul och likaså keramik. Så vacker den blev lampetten !!

Tackar för biotipset. Det var säkert ett år sen jag var på bio och Michael Douglas brukar vara bra.

Bullbak och full fart !! En härlig helg fullspäckad med aktiviteter. Alltid lika kul att kika in hos dig Anni. Uppskattat och roligt att du har och tar dig tid att dela med dig av dina helger till oss andra ;-)

Mias Mix sa...

Både nytta och nöje för dig! En härlig helg låter det som och så skönt när man får röja lite.

Scaniatjejen sa...

Vilken härligt produktiv helg! Fin keramikskapelse och bullarna ser väldigt goda ut.=) Jag och M skulle verkligen behöva röja i vårt förråd, hoppas vi också kommer igång och får lika bra resultat som er!=)