12 oktober 2014

En ganska trist helg


Nä, det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland får man släppa alla planer och bara ta hand om den där som är sjuk. Försöka hinna få lite sol i nosen och lite luft i lungorna när tillfälle ges. Jag hann i alla fall fylla en glasugn och plocka en hel del äpplen innan söndagens regn kom.

8 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Aldrig kul när planer kommer till korta p.g.a. sjukdom! Hoppas sjuklingen har kryat på sig och att du fick dig lite frisk luft och sol på näsan ändå!

HelenTh sa...

Inte roligt med sjukdom och inget man kan styra över. Hoppas sjuklingen blir bättre snart.

Violen sa...

Ibland blir det så, planerna får ändras men det kan bli bra ändå! Hoppas sjuklingen kryar på sig snart! Fin höstbild med nerfallna äpplen, de ser jättegoda ut!

Mias Mix sa...

Hoppas Lilleman mår bättre nu! Inget kul när planerna måste ändras men sånt är livet, vi kan liksom inte rå på det, bara göra det bäst av situationen. Ha en bra dag!

anemonen sa...

Ja så är livet ibland blir planerna grusade, och det får man försöka uppväga en annan gång. Trist med sjuka anhöriga är det alltid. Du hann med att ta hand om äpplena och det var väl inte så dumt tycker jag för det är inte alltid så kul när de blir liggande för länge. Vi får hålla tummarna att det blir fler fina helger framöver. Även om vädret inte blir det bästa kan ju helgen bli hur trevlig som helst. Hoppas allt löser sig med sjukdomarna.

Olga T sa...

Det där var ju en charmig bild! Fallna, men röda och vackra äpplen!

Beppan sa...

Nä - sjukdom är aldrig skoj. Men de flesta går ju över rätt fort. Bara att ta igen innedagarna senare....
Så vackert med de fallna äpplena mot den gröna gräsmattan!

Marit Johansson sa...

Tråkigt med sjukdom i huset, hoppas det är bättre nu och att ni får en fin vecka!