Sidor

19 augusti 2015

Till bredden fylld av snor ...


Hade kunnat visa en hög snytpapper, tebaljan och halstabletterna för att visa vad min dag är fylld av (hur mycket snuva kan bihålorna egentligen producera?), men valde att kika i arkivet istället. Sommaren har verkligen uppfyllt många resdrömmar och kameran är fortfarande fylld med bilder. Vågar inte radera dem förrän de är sparade på minst två olika ställen och mitt externminne krånglar just nu.
Det får bli en välfylld butiksbild från Alsace.

9 kommentarer:

Violen sa...

Lockande ställe, där finns både det ena och det andra!
Sommarförkylningar är inte kul att råka ut för! Hoppas du kryar på dig snart!

Scaniatjejen sa...

Ser ut som ett trevligt ställe! Jag är precis som du när det gäller säkerhetskopiering, är så rädd att förlora några bilder. Härligt att höra att du fått resa dit du vill och att det har varit lyckat.=) Krya på dig!

Anita Malta sa...

Välfyllt och lockande ser det ut och grönskan därtill ger bilden lite extra.
Ett välfyllt minne av sommarens äventyr är verkligen något värdefullt. Liksom alla bilder !! Viktigt, superviktigt att spara inte bara på ett ställe. Själv tömmer jag kameran efter varje gång jag varit ute och fotat. Sparar på datorn och på mina USB-minnen.
Inte kul att vara förkyld. Krya på dig Anni !

BP sa...

Stackars dig! Att vara förkyld i det här fina vädret är ju riktigt dålig tajming måste jag säga. Men tack för att du inte lägger upp bildbevis - för jag tror dig;-)
Krya på dig!

Freja sa...

Hahaha, glad att du inte fotade din första tanke om temat... Det är faktiskt helt otroligt hur mycket slem kroppn kan producera vid förkylning.

Susjos sa...

Smittade vi varandra den där dagen vi sågs tro? Näe, det var ju så länge sedan?! :-) Men idag har det behövts snytpapper och Vicks blå...
Vi får krya på oss!!!

Janicke sa...

Föredrar helt klart lite blåregn framför snytpapper.
Krya krya på dig, dåligt tajmat när sommaren äntligen är här. Fast skönt förstås att du slapp snoröverfallet i Bryssel.
PS i helgen är jag på lotten men ring först för säkerhets skulle. Ifall du kan orkar vill hämta.

Mias Mix sa...

Nämen vad tråkigt att du är sjuk. Ja tur att det inte var på resan i alla fall. Krya på dig!! Och bilden är verkligen läcker. Tänk så mycket upplevelser man får genom att resa. Så många minnen :) Och många bilder...

Micke sa...

Som jag då.. om sparandet av honom. Har inget bråttom alls radera de från minneskorten. Har ett gäng kort, kanske 7-8 st som jag alternera mellan kamerorna.