16 augusti 2016

En paj är en paj är en paj


Den här bilden hittade jag på nätet.Det var den som inspirerade mig till min keramikpaj.Någon vecka senare lade Jamie Oliver upp den här bilden på Facebook.Och igår fick jag äntligen hämta min färdiggräddade paj!

6 kommentarer:

Razzy sa...

Vackra :) Kram Eva

Mias Mix sa...

Wow vilka skapelser!! Vad fin din paj blev :) Kul att se bilder och få inspiration.
Sv: Du skulle trivas jättebra här! Du gillar ju att vandra. Så länge man pratar och för oljud ska det vara ofarligt. Kanadensarna är knappt rädda alls... Precis som vi inte är rädda om vi går i svenska fjällen. Men i förrgår blev en flicka attackerad när hon kom för nära en mamma med björnungar. Vi såg det på nyheterna på en restaurang och uppfattade inte allt, men hon hamnade på sjukhus stackars flicka.
Ja visst är glaciärer mäktiga! Och lite läskiga de med.

Annette sa...

Så läckert! Jag kan inte göra en keramikpaj, men jag blir otroligt inspirerad av att göra en vanlig paj som liknar pajerna i ditt inlägg! Jag vet samtidigt inte om jag bara skall bli fascinerad över all kreativitet som finns i denna värld, eller om jag skall börja undra var min är..? Bäst att gå ut och natta hönsen ;)

Unknown sa...

Mums! Ingen dålig paj där!
/Kiki

BP sa...

Hahaha! Jamie's paj skiljer sig ju en aning från din skapelse om man säger så. Men eftersom jag inte gillar pajer som man kan äta så håller jag på din variant! Otroligt bra jobbat där!

Eva Trillian sa...

Paj är gott, och snyggt :)