21 augusti 2016

Kalashelg med slö söndag


Det blir bara en bild denna helg som fyllts av matfixande och -ätande.

Tjejmiddag på fredagskvällen då även våra gubbs fick vara med - de får det en gång om året. Efter två timmar blev jag hemringd av den sjuke sonen som behövde saneringshjälp och sällskap.

På lördagen firade vi min pappa som fyllde 83. Jag hade erbjudit honom att fira hos oss (vi bor bara en kilometer ifrån varandra), så det blev långbord på uteplatsen och väldigt lyckat allting. Den sjuke sonen fick vara i karantän i vårt sovrum där det också finns teve.

Idag har väderomslaget och att fixande tagit ut sin rätt och huvudvärken slagit till. Ingen migrän, men jag är trött, trött, trött.

6 kommentarer:

Barbro sa...

Låter som en helg med alla ingredienser. God mat, trevlig samvaro men även lite trist sjukdom.
Hoppas du får en god natt nu, och känner dig piggare imorgon.

KajsaLisa sa...

Du presterade en fin bild i alla fall, passa på att vila lite

BP sa...

Ja, jobbar man på som du gör och inte är 30 år längre så kommer trötthetskänslan ikapp. Å du har ju verkligen världens trötthetströskel. Jag brukar slockna betydligt tidigare på "aktivitetsskalan" än du gör. Hoppas du kan sova ut nu och ta det LUGNT ett tag nu!

Helen sa...

Jag förstår att du är trött efter en sådan helg men det låter också som en riktigt rolig helg, förutom sonens sjukdom förståss. Hoppas han snart är pigg igen.

Stare Ström sa...

Det var en fin dukning! Dags att vila ut!

Mias Mix sa...

Förstår att du är trött efter allt fixande och omhändertagande av sjuk son. Hoppas både sonen och du mår bättre nu!! Kram