Sidor

27 april 2013

Veckans fönster - optimistisk


Ja, frågan är ju om lastbilschauffören var optimistisk eller bara dumdristig (eller full?) när han trodde sig kapabel att köra in på/ut från Prästgatan i Gamla Stan? Även fönstret fick sig en snyting.
Klicka gärna på bilden och se på eländet.

14 kommentarer:

Violen sa...

Jag tror mer på oförstånd än optimism! Du fick en fin bild i alla fall!

Leena sa...

Dumhet tror jag också på. Eller så tänkte han på annat, eller sms:ade eller läste facebook på mobilen. Vi har en låg bro här i närheten, och det finns många varningsskyltar om att man inte ska köra där om man har för hög bil. Varje år är det ett par som kvaddar sina bilar där. Nu är hela sträckan framför bron full med varningsmärken och lågt hängande mjuka skyltar på den höjden som bron har. Får se om de lyckas missa dessa också.

Anonym sa...

Hoppsan. Undrar om vattnet kommer rinna uppåt istället för nedåt nu i stuprännan ;0P

larans sa...

Annorlunda men bra tolkning på veckans tema. Fast det är klart, var han full eller dumdristig så är det ju knappast ett optimistiskt fönster. Jag håller på att han var optimistisk. :-)

Janicke sa...

Herregud, är det en bostad bakom fönstret?
Så optimistisk får man bara inte vara!

Erik Semlan sa...

Det var en stressad och klumpig typ bakom den ratten! Onekligen tydliga spår av den dumdristiga körningen i gränden. Läcker tolkning. :-)
Säkert inte kul att vara inne i huset när olyckan hände, det kändes säkert i hela huset!
Det stupröret behöver fixas till så att vattnet obehindrat kan rinna ner genom röret igen. :-O

Jah Hollis sa...

Människor som tar plats i förarsätet i en bil har oftast en optimistisk inställning om sin förmåga som förare (i vilken annan verksamhet i samhället accepterar vi att hundratals människor får sätta livet till varje år?). Tyvärr stämmer inte detta alltid med verkligheten och då går det som det går. Det är väl inga höga odds på att gissa att förövaren sedan försvann spårlöst (utom spåren på huset då).

Susjos sa...

...ajajaj! Ser inte bra ut :(

Susanne sa...

Oj då, det måste ha känts rätt rejält där inne. Kommer att tänka på jordskalvet vi hade i Skåne för några år sedan då jag trodde att en lastbil kört in i vårt hus. Jordskalv trodde jag först inte på även om jag kände igen känslan när det skakade.

Linnéa sa...

Ha, ha, hi, hi. Optimist eller korkad - det är bara till att välja. Just Prästgatan!!!
Fint inlägg!

aino sa...

ojdå, så kan det gå! jag väljer den snällare tolkningen, att chauffören var optimistisk. iaf blev det optimistiska reaktioner, dvs ett litet leende hos mig.
aino

Kakan sa...

Folk verkar inte ha koll på var de kan köra och inte...
Vårkram Kakan

mammi sa...

Tack för din värmande och uppmuntrande kommentar hos mig. Går sakta framåt
Kram och tack

Maria sa...

Dumhet tror jag. Man lär sig ganska fort hur stor bil man har.