Sidor

19 november 2015

Blå redan då


Tittar på gamla diabilder och finner ett foto jag tog på Gotland 1990.
Plankorna ingår i en väldigt blå utställning av Tomas Nordberg.

Nu ska jag trotsa regnet och fara iväg på keramiken - det gillar jag också!

7 kommentarer:

Mias Mix sa...

Ja blå är ju liksom DU! Och visst är det roligt att titta på gamla bilder. Mamma o pappa lämnade in sina diabilder och fick dem digitalt.
Ha så kul på keramiken!

Violen sa...

Det kan inte ha undgått någon som följer din blogg att du gillar både blå färg ock keramik! Hoppas du får en givande eftermiddag med keramiken!

Leena sa...

Det var verkligen en intensiv blå färg. Du har tur som gillar en färg speciellt, jag velar hit och dit och då blir det ju lite plottrigt. Just nu försöker vi hitta en bra färg till en trägrind (massiv) till trädgården. Jag vill ha den så den ser lite gammal ut samtidigt vilket är lite svårt. Grinden är inte gjord ens ännu ...

Anita Malta sa...

Vilken läcker bild med den lilla fjärilen mot det starkt blå plankan ! Ja, blått = Anni så är det :-)

...plus keramik, inspiration, skaparanda, tjejmiddagar, resor, god mat och en vardaglig behaglig glädje. Så känns det iallafall när jag tittar in hos dig :-)

BP sa...

Kul att se att du har stått på dig med din blåa färg:-) Varför byta ett vinnande koncept!!!? Å en duktig fotograf hr du också alltid varit. Bilden är riktig läcker med fjärilen!

Eva Trillian sa...

Det är in till dig jag kommer för att fylla på mitt färgbehov- och detär ju extra stort så här års!
Vilken underbar blå färg - extra fin med fjärilen där!

Paula i pörtet sa...

Snyggt, jag älskar också blått, hade gjort det ännu mer om inte min mamma tvingat mig att använda enbart blåa kläder som barn! Det passar så bra till dina ögon, sa mamma, så när jag blev vuxen klädde jag mig bara i....rött!
Trevlig helg